Türkiye (Son Dakika) Ankara'da bir türkübarda müşteri kumpas kurmak istedi ama...

Ankara'da bir türkübarda müşteri kumpas kurmak istedi ama...

Paylaş
Ankara'da bir türkübarda müşteri kumpas kurmak istedi ama...

Ankara Çankaya’da sosyal medya üzerinden tanıştığı kişileri türkü bara davet eden ve buraya müşteri olarak getirilmesini sağladığı kişilerin fahiş fiyat ödemesine neden olan H.B.G. ile iş yeri sahibi İ.Ç.’nin kumpası bu sefer tutmadı. Bir mağdurun polise şikayet etmesiyle ortaya çıkan vurgun sonrasında İ.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.B.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Suçüstü yapılan şüphelilerden H.B.G.’nin sosyal medya üzerinden mesajlaştıkları erkeklerle önce samimi bir ortam kurduğu, ardında da görüşmek için H.T. adlı türkü bara davet ettiği öğrenildi. Burada sözde eğlence için geldikleri mekanda müşterilerin fahiş fiyatlar ödemesini sağlayan H.B.G.’nin İ.Ç.’den her bir müşteri için yüzde 30 komisyon aldığı belirtildi.

HESABA İTİRAZ ETTİ


Milliyet'ten Paşa Alyurt'un haberine göre; Olay, iki dolandırıcının mağduru olan H.F.B.’nin polise şikayetçi olmasıyla ortaya çıktı.Geçtiğimiz 15 Temmuz’da H.B.G.’nin davetlisi olarak söz konusu mekana giden ve hesabına fahiş fiyat çıkarılan H.F.B., hesaba itiraz edince işyeri sahibi İ.Ç. tarafından kesici aletle tehdit edilip, 790 lira parasına el konuldu.

SUÇUNU KABUL ETTİ


Olayın ardından emniyete başvuran H.F.B. türkü bara eğlenmeye gittiğini, ancak kendisine çıkarılan hesaba itiraz edince üzerindeki paranın gasp edildiğini söyledi. Harekete geçen Gasp Büro ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda İ.Ç. ile kız arkadaşı H.B.G.’yi gözaltına aldı. İ.Ç. yapılan sorgulamada kurdukları tezgahı kabul ederken, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldğı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. H.B.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı