Türkiye (Son Dakika) Ankara’da korkutan patlama

Ankara’da korkutan patlama

Paylaş
Ankara’da korkutan patlama

Ankara’da tapu kadastro lojmanlarında doğalgaz patlaması meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerinde incelemelerde bulunan Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, 3 kişinin hafif şekilde yaralandığını, hayatını kaybeden kimsenin olmadığını açıkladı

Çankaya İlçesi Küçükesat semtinde, Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne ait 3 katlı lojmanın 2’nci katında, patlama meydana geldi.

Birçok semtten de duyulan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Doğalgazdan kaynaklandığı belirtilen patlamada binanın 2’nci ve 3’üncü katlarının bir cephesi, çatıyla birlikte çöktü, 3 kişi yaralandı.

Polis bölgede güvenlik önlemi alırken, yaralılar da ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.
Aynı sokakta oturan bir kişi, korkunç bir patlamanın ardından sarsıntı meydana geldiğini ve korku ile evlerinden dışarı çıktıklarını söyledi.

ANKARA İL EMNİYET MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA


Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Karaaslan burada yaptığı açıklamada, "Doğalgaz patlaması üzerinde duruyoruz. Doğalgaz inceleme uzmanları, çalışmalarını sürdürüyor. Ankaralılar rahat olsun. Terörle ilgili herhangi bir şüphe yok. İncelemelerimiz sürüyor" ifadelerinde bulundu.




Karaarslan, patlama sonrasında kimsenin hayatını kaybetmediğini, 3 kişinin yaralandığını ve yaralıların durumlarının ağır olmadığını söyledi.




Haberin Devamı