Gündem Ankara Emniyeti'nden oto hırsızlığına karşı sosyal proje

Ankara Emniyeti'nden oto hırsızlığına karşı sosyal proje

Paylaş
Ankara Emniyeti'nden oto hırsızlığına karşı sosyal proje

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği artan araç hırsızlıklarına karşı sosyal bir proje hazırladı. 'Aracım Güvende' adlı proje ile otomobil sahiplerine hırsızlık olaylarına karşı almaları gereken tedbirler anlatılıyor

Proje ile ilgili Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nden yapılan açıklamada, son yıllarda teknolojik gelişmelere paralel biçimde oto hırsızlık olaylarında kullanılan yöntem ve materyallerin farklılaştığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

"Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından hazırlanan Sosyal Proje kapsamında , içeriğinde vatandaşlarımızın otomobillerini güvende tutabilmeleri amacıyla “ ARACIM GÜVENDE” isimli sosyal proje hazırlanmıştır.

Hazırlanan bu sosyal proje kapsamında en sık rastlanılan Oto Hırsızlığı olayları incelenmiş, araçların en güvenli hale getirilmesi ile ilgili uyarılar, önlemler maddeler halinde sıralanmıştır.

4 Aşama ile uygulanacak proje kapsamında , öncelikli olarak belirli ölçülerdeki afişler şehirde bulunan “ Bilboard, Toplu Taşıma Araçları( Otobüs-Minibüs-Metro-Tren) , Özel İşletmeler( galeriler, oto servisleri, restaurant vs.) de bulunan ilan panolarına asılmıştır.

Haberin Devamı

Vatandaşlarımıza ulaşarak alacakları bu tedbirler sayesinde “oto hırsızlık” olaylarının önüne geçilmesi hedeflenmektedir."

İŞTE PROJE İÇİN HAZIRLANAN AFİŞLERDEN BİRİ