Gündem Ankara hipodromunda kavga: 1 yaralı

Ankara hipodromunda kavga: 1 yaralı

Paylaş
Ankara hipodromunda kavga: 1 yaralı

Ankara 75.yıl hipodromu'nda gerçekleştirilen TBMM koşusu'nun ardından olaylar çıktı

Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda gerçekleştirilen TBMM Koşusu’nun ardından çıkan olaylarda 1 kişi tabanca ile yaralandı.

Haberin Devamı

Ankara 75. Yıl Hipodromu’ndaki günün 6. koşusu olan TBMM Kupası Koşusunu, Remzi Akbulut’un sahibi olduğu Alper Kağan adlı at kazandı.

Yarışın ardından aynı yarışta koşan Ramazan Kaya’nın Kafkaslı isimli atının seyisleri, koşuda haklarının yendiğini iddia ederek, Remzi Akbulut’un yakınlarına sözlü sataşmada bulundu. Sözlü sataşma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Polis ekipleri, çıkan kavgaya biber gazı kullanarak müdahale etti

Kavgaya sırasında bir kişinin jokey odası girişinde tabanca ile yaralanmasının ardından, yaralı kişinin yakınları doping kontrol sahasında bekletilen koşuda birinci gelen ata saldırdı.

TJK güvenlik görevlilerinin olayları yatıştırmak istemelerine rağmen, grup dağılmamakta ısrar etti. Polisin takviye ekipler istediği ve gruba tekrar biber gazı ile müdahale ettiği gözlendi.

Haberin Devamı

Yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, hipodroma gelen takviye gelen polis ekipleri ile olaylar kontrol altına alındı.

Olaylara karıştığı belirlenen çok sayıda kişi de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.Kavga nedeniyle koşulara ara verilirken, TBMM Koşusu Kupa töreni de yapılamadı.