Yaşam Ankara'da rock festivali heyecanı

Ankara'da rock festivali heyecanı

Paylaş
Ankara'da rock festivali heyecanı

Düzenlendiği 1997 yılından bu yana aralıksız süren Rock Station Festivali, bu yıl da müzikseverlerle buluşacak

Erkin Koray, Moğollar ve Whisky gibi Türk rock tarihinin önemli isimlerinin yanı sıra, son yılların önemli gruplarından Black Tooth, None Shall Return, Richter, Akademik Uyarı ve Keti’nin de aralarında bulunduğu 20’ye yakın rock grubu, bu yılki festivalin sahne kadrosunu oluşturacak.

Festival yetkilileri, 13. yıla özel "I. Rock Station Amatör Müzik Yarışması" da düzenleneceğini bildirdi. Bu yarışmanın finali, festivalden önceki gün olan 1 Ekim'de gerçekleşecek ve finale kalan 10 rock grubu izleyicilerin ve jüri üyelerinin karşısında birincilik mücadelesi verecek.

Yarışmanın galibi olan grup, Retro Stüdyolarında kaydedecekleri albümün, 2011’in ilk aylarında piyasaya çıkarılması ile ödüllendirilecek. Festivalin bir diğer yarışması da Whisky grubunun "Yak beni" şarkısının çalınması sırasında yapılacak.

Daha önceden kayıt yaptıranlar arasından çekilecek kura ile belirlenecek üç festival izleyicisi, bu şarkının içinde yer alan gitar solo bölümünü grupla çalacak.

Gruba en iyi eşlik edecek izleyici, üzerinde grup üyelerinin imzasının yer aldığı elektro gitarın sahibi olacak.

SERVİS NOKTALARI

Organizasyon komitesi, festivale ulaşımı kolaylaştırmak için Ankara’nın çeşitli semtlerinden servis araçları kaldıracaklarını, servis noktaları ile diğer güncel bilgilerin ilerleyen günlerde www.rock-station.org adresindeki internet sitesine ekleneceğini bildirdi.

CEPA Alışveriş Merkezi’nin otoparkında oluşturulacak özel alanda 2 Ekim 2010 tarihinde yapılacak festivalin bileti 25 TL olarak belirlendi.

Haberin Devamı