Spor Ankaragücü 3 puanı düşünüyor

Ankaragücü 3 puanı düşünüyor

Paylaş
Ankaragücü 3 puanı düşünüyor

Küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Ankaragücü'nde hedef bu hafta Beşiktaş maçında sahadan 3 puan ile ayrılmak

Ankaragücü bütün hazırlıklarını hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçını kazanmak üzere yapıor.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Bilal Kısa, "Kayserispor maçından 3 puan aldık ve bu hafta da bay geçtik. 6 puan bize çok iyi geldi. Beşiktaş maçından 3 puan alırsak ligi bitirmiş sayılırız ve bu bizim futbolumuza da yansıyacak. İnşallah bu hafta iyi bir futbol ile 3 puanı alırız" dedi.

İki haftada 6 puan kazandıklarını hatırlatan Marek Sapara ise, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, Beşiktaş maçının kendileri için zor olacağını ama Kayserispor karşılaşmasında olduğu gibi takım halinde oynadıkları taktirde sahadan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

Adı bir dönem Beşiktaş ile anılan genç kaleci Serkan Kırıntılı da, "Son iki haftada 6 puan bizi biraz rahatlattı. Beşiktaş'ın durumu ve konumu belli. 1 veya 3 puan ile haftayı tamamlarız. İyi defans yapıyoruz. Onların da yabancı golcü futbolcuları var ama biz yine takım halinde defans yaparak onlara gol pozisyonu vermeyiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçı öncesi bugün basına açık olarak son antrenmanını gerçekleştiren ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Ankaragücü'nde Metin Akan ile Muhammed Hanifi, sakatlıklarından dolayı kadroda yer alamayacaklar.

Ercan Ata-Uğur Aktemur/ANKARA (DHA)

Haberin Devamı