Spor Ankaragücü Galatasaray maç özeti izle! Aslan yeni sezona güzel başladı

Ankaragücü Galatasaray maç özeti izle! Aslan yeni sezona güzel başladı

Paylaş
Ankaragücü Galatasaray maç özeti izle! Aslan yeni sezona güzel başladı

Süper Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu MKE Ankaragücü Galatasaray maçı ile açıldı. Galatasaray yeni sezona güzel bir başlangıç yaparak deplasmanda Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti. Maçın geniş özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in yeni sezonu son şampiyon Galatasaray ile MKE Ankaragücü karşılaşmasıyla açıldı. Aslan geriye düştüğü mücadeleyi daha sonradan bulduğu gollerle kazanmayı bildi. Sarı Kırmızılı takımın gollerini Serdar Aziz (21) Bakary Kone (30 -KK) ve Eren Derdiyok (90+2) kaydetti. Ankaragücü'nün tek golünü ise 7. dakikada Mustafa El Kebir attı.

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ GALATASARAY MAÇ ÖZETİ

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 2: Galatasaray'ın hafif sol çaprazdan, kaleye uzak bir noktadan kazandığı serbest vuruşta Eren Derdiyok doğrudan kaleyi denedi. Top farklı şekilde üstten auta gitti.

Dakika 7: Rakip yarı alanın ortalarında topu alan Moukhtar, nefis bir hareketle döndü ve araya aynı güzellikte bir pas bıraktı. Kaleciyle karşı karşıya kalan El Kabir yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.

Dakika 15: Galatasaray'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Serdar Aziz kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

Dakika 15: Galatasaray'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Serdar Aziz kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

Dakika 16: Galatasaray'ın bu kez hafif sağ çaprazdan kazandığı serbest vuruşta Maicon çok iyi vurdu, dönerek giden top yan ağlarda kaldı.

Haberin Devamı

Dakika 20: Galatasaray'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Maicon kafayla indirdi, Serdar Aziz'in volesinde savunmaya çarpan top bu kez ters taraftan kornere çıktı.

Dakika 21: Galatasaray golü yine duran toptan buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Maicon bu kez arkaya aşırdı, Serdar Aziz'in kafa vuruşunda top köşeden ağlara gitti.

Dakika 25: Galatasaray çok etkili geldi. Rodrigues'ten pası alan Sinan Gümüş altı pasın dışında vuruş açısı aradı, bu sırada savunma araya girmek isterken top kaleye yöneldi. Hopf son anda ayağıyla çıkardı, devamında Maicon'un şutu üstten auta gitti.

Dakika 30: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Mariano ortaladı, ceza alanında boş durumdaki Bakary Kone ters bir kafa vuruşu yaptı ve kendi ağlarını sarstı.

Dakika 34: Sinan'ın pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topu alan Onyekuru, karşı karşıya pozisyonda sert vurdu top yan ağlarda kaldı.

Dakika 36: Bifouma'nın pasıyla savunma arkasına sarkan El Kabir, karşı karşıya pozisyonda ağları sarstı. Bir süre duraklayan Hakem Ümit Öztürk, VAR'ın da uyarısıyla ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

İKİNCİ YARI

Dakika 48: Sağ kanattan hızla ceza alanına giren Onyekuru'nun içeriye yerden çevirdiği topa kale önünde bomboş durumdaki Sinan Gümüş gelişine dokundu, top kaleci Hopf'un üzerine gitti.

Haberin Devamı

Dakika 55: Ankaragücü defansından arkaya atılan topla Bifouma bir anda savunma arkasına sarktı ancak tehlikeyi sezen Muslera ceza alanı dışına kadar çıkarak topu uzaklaştırdı.

Dakika 64: Bifouma ile gelişen atakta topla buluşan El Kabir, pasını Mokhtar'a aktardı. Bu futbolcunun sert şutunda, meşin yuvarlak defanstan sekerek, ceza alanı sağ çaprazında El Kabir'in önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda da top kaleye paralel giderek oyun alanını terk etti.

Dakika 83: Belhanda'nın sert vuruşunda, top üstten auta çıktı.

Dakika 90+3: Galatasaray, farkı 2'ye çıkardı. Belhanda'nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Eren Derdiyok, meşin yuvarlağı kaleci Hopf'un üzerinden aşırtarak ağlara yolladı: 1-3