Spor Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Paylaş
Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu Ankaragücü Galatasaray maçı ile başlıyor. Sarı kırmızılı taraftarlar büyük bir heyecanla bir an evvel karlılaşmanın başlamasını bekliyor. Peki, Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu bu akşam başlıyor. İlk maç Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanacak. Her iki takımın taraftarı da müthiş heyecanlı ve sabırsızlıkla ilk başlama düdüğünün çalınmasını bekliyor. Aslan deplasmanda 3 puan alıp lige güzel bir başlangıç yapmak isterken Ankaragücü kendi evinde güçlü rakibine karşı iyi bir mücadele sergileyerek puan ya da puanlar almak istiyor.

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

MKE Ankaragücü Galatasaray maçı bu akşam 21.45'te Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Mücayi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Müsabaka beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.

ANKARAGÜCÜ 2311 GÜN SONRA SÜPER LİG'DE

Sarı-kırmızılı ekipte Akhisarspor ile yapılan TFF Süper Kupa maçında sakatlanan Yuto Nagatomo, MKE Ankaragücü karşısında sahada yer alamayacak. Hazırlık döneminde takımdan ayrı kalan Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal da başkent deplasmanında forma giyemeyecek.

Galatasaray'da yeni transferler Henry Onyekuru ile Muğdat Çelik, teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda sarı-kırmızılı formayla ilk resmi maçlarına çıkacak.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü de 2311 gün sonra Spor Toto Süper Lig'de ilk karşılaşmasına sahasında son şampiyon Galatasaray karşısında çıkacak.