Spor Ankaragücü'nde 3 imza

Ankaragücü'nde 3 imza

Paylaş
Ankaragücü'nde 3 imza

Sarı-lacivertli ekipte Hürriyet Güçer 5, Galatasaray'dan Uğur Uçar 4, Manisaspor'dan Güven Varol ise 3 yıllık sözleşme imzaladılar

Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in transfer çalışmaları nedeniyle katılamadığı imza töreninin başında kısa bir konuşma yapan Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, yapılan transferler ile yeni sezona çok daha güçlü bir şekilde gireceklerini söyledi.

Ankaraspor'dan gelen ve geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde başarılı bir sezon geçiren kaptan Hürriyet Güçer, ''Bu sene 100. yıl. Beklentilerimiz büyük.

Ankaragücü'nden aldığım paranın çok üzerinde teklifler almama rağmen buradan ayrılmak istemedim. Şampiyon olamayan tek başkent Ankara. Bu özleme son vermek istiyoruz. Kaptan olarak buna inanıyorum" dedi.

Galatasaray'dan transfer edilen 23 yaşındaki genç savunma oyuncusu Uğur Uçar ise, ''Ankaragücü camiasına geldiğim için çok mutluyum. Emeği geçen başkanımıza ve hocamıza teşekkür ediyorum.

100. yıl hem kendim hem de takımın başarısı için çalışaçağım. Ligi üst sıralarda bitirmek istiyorum. En azından bir kupa kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Manisaspor'dan gelen orta saha oyuncusu Güven Varol, "Köklü ve güçlü bir kulübe geldim. Ankaragücü forması giyecek olmaktan onur duyuyorum. 100. yılda bana bu formayı uygun gördükleri için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı oyuncu Geovanni transferinin 1-2 gün içinde netlik kazanacağını dile getiren Yurtgüven, Fransız oyuncu Jerome Rothen'e de yönetim kurulu olarak teklif yaptıklarını ve cevap beklediklerini söyledi.

ERCAN ATA/ANKARA (DHA)

Haberin Devamı