Spor Ankaragücü'nde hedef kupa

Ankaragücü'nde hedef kupa

Paylaş
Ankaragücü'nde hedef kupa

Ankaragücü kulüp başkanı Ahmet Gökçek, hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi

Önemli bir kongreden tekrar başkan olarak çıktığını ifade eden Ahmet Gökçek, kendilerine güvenen, inanan delegelere ve Ankaralılar’a teşekkürlerini sundu.

Genç, fakat tecrübe sahibi bir yönetici olduğunun altını çizen Ahmet Gökçek, şöyle devam etti: "Ben, genç bir yönetici olabilirim, fakat bu sektörde yaklaşık 8 yıldır yöneticilik yapıyorum. Bu işe yedek kulübesinde başladım. Şu anda büyük kulüplerde de yöneticilik yapan çoğu yönetici büyüklerimizden daha fazla tecrübeye sahibim diyebilirim."

HEDEF TÜRKİYE KUPASI

Bu yılki en büyük hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası’nı almak olduğunu belirten Gökçek, "Sezonun ikinci yarısını muhakkak ilk 8’in içinde bitirmek istiyoruz. Kupaya ulaşabilirsek 100. yılımızda bu bizim için müthiş bir şey olacak. Çünkü Avrupa’da da Ankaragücümüz’ün isminin duyulmasını istiyorum ve bütün çalışmalarımız bu doğrultuda ilerliyor" dedi.

"GEREMİ BONSERVİSİYLE BİZİM"

Ahmet Gökçek, kamuoyu tarafından merak edilen Kamerunlu oyuncu Geremi transferi ve Vassell olayına da değinerek, "Newcastle United takımının çeşitli basın-yayın organlarında bu şekilde açıklama yapması gayet normal.

Çünkü Geremi, bize elinde bir sözleşmeyle geldi ve bu sözleşmede 4 Ocak’a kadar bir kulüple anlaştığı taktirde serbest kalacağı belirtiliyordu. Şu anda görünürde hiçbir sıkıntı yok ve Geremi transferi yüzde 95 bitti. Yani gönül rahatlığıyla Geremi’nin bonservisiyle birlikte bizim oyuncumuz olduğunu söylüyorum" diye konuştu.

"STOPER VE OYUN KURUCUYA İHTİYAÇ VAR"

Kamp çalışmaları hakkında bilgi aldığını ve incelemelerde bulunduğunu dile getiren Gökçek, transfer çalışmalarının devam ettiğini, bu hafta sonuna kadar da önemli birkaç transferin yapılacağının da müjdesini verdi.

Haberin Devamı