Spor Ankaragücü'nde Vassel sevinci

Ankaragücü'nde Vassel sevinci

Paylaş
Ankaragücü'nde Vassel sevinci

Ankaragücü, Antalya'da çalışmalarını sürdürürken, takımı terkettiği iddia edilen Vassell de kampa katıldı

Belek'teki kampını sürdüren Ankaragücü, bugünkü sabah idmanında yarı sahada teknik ve taktike dayalı bir çalışma yaptı. Kampın ilk gününde kulüpte alacağı olduğu için kampı terkettiği iddia edilen Vassell de, dün akşam kampa katılarak bugün ilk idmanına çıktı.

Hafif sakatlığı bulunan Vassell, saha kenarında kondisyoner eşliğinde çalışma yaptı. Yardımcı antrenör Ümit Özat ise idman bitiminde Vassell’le bir süre sohbet etti.

LEMERRE: KADROMUZ BÜYÜK VE ZENGİN

İdman sonrası basın mensuplarına bir değerlendirme yapan Ankaragücü’nün Fransız Teknik Direktörü Roger Lemmere ise şunları söyledi: “Belek’te iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Hazırlık döneminde hiçbir problem olmaz.

Ankaragücü büyük bir kulüp ve çok zengin bir kadrosu bulunmakta. Benim felsefemde 30 oyuncuyla çalışmak yok. Ancak mevcut kadroda bulunan futbolcularla çalışma yapmak zorundayız.

İkinci yarıda iyi futbol oynayarak alacağımız 3 puanlarla Ankaragücü’nü yukarılara çıkaracağız” dedi.

"GEREMİ BÜYÜK FUTBOLCU"

Ankaragücü’nün yeni transferi Kamerunlu oyuncu Geremi ile ilgili olarak da düşüncelerini belirten Lemmere, “Geremi büyük bir futbolcu. Bunu da oynadığı kulüplerde kanıtlamış.

Ama şu anda Afrika kupası maçlarından dolayı orada bulunmakta. Her zaman iyi futbolcu takımına hazır döner” diye konuştu.

Namık Kemal KILINÇ/Antalya (DHA)

Haberin Devamı