Spor Ankaragücü'ne haciz geldi

Ankaragücü'ne haciz geldi

Paylaş
Ankaragücü'ne haciz geldi

Ankaragücü kulübü eski başkanı Cemal Aydın, ödenmeyen alacaklarına karşılık, kulüp gelirleri ile otobüsüne haciz koydurdu

Kulüp Avukatı Mustafa Asım Kahyaoğlu’ndan alınan bilgiye göre, daha önce kulübün bazı işlerini yapan bir firma, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Ankara 16. İcra Müdürlüğü aracılığıyla kulüp otobüsüne haciz koydurdu.

Kulüp ise otobüsün bugün mezatta satışa çıkmasından hemen önce 75 bin 810 lira ödeme yaparak, otobüsü teslim almak istedi. Ancak aynı saatlerde, otobüse, kulübün eski Başkanı Aydın tarafından, ödenmeyen yaklaşık 50 bin TL’lik bir alacağına karşılık haciz konuldu.

BİLETİX, TFF VE SPOR TOTO GELİRLERİNE DE HACİZ

Kulüp yetkililerinin haciz nedeniyle alamadıkları otobüs emanete çekildi. Aydın’ın, alacakları nedeniyle kulübün Biletix, TFF ve Spor Toto Teşkilatı gelirlerine de daha önce haciz koydurduğu bildirildi.

Avukat Kahyaoğlu, kulübe yeni yönetimin başlamasının ardından bütün borçların belirli bir plan dahilinde ödenmeye başlandığını ifade etti. Kahyaoğlu, otobüsün mezatta satışa çıkmasından önce, ödeme için bir aylık süre bulunduğunu bildirdi.

Haberin Devamı