Siyaset Ankara'ya 'seksi' ziyaret
Paylaş
Ankara'ya 'seksi' ziyaret

Erkek dergisi Maxim tarafından dünyanın en seksi 'Bakanı' seçilen İtalya Eşit Haklar Bakanı Mara Carfagna Ankara'da bir konferansa katılacak

İtalya’nın Eşit Haklar Bakanı Mara Carfagna dün Türkiye’ye geldi. 35 yaşındaki eski model Mara Carfagna, çektirdiği üstsüz fotoğraflarıyla adından söz ettirmişti. Çapkınlığıyla tanınan İtalya Başbakanı Berlusconi, iki yıl önce tanıştığı Mara Carfagna’ya “Evli olmasam hemen seninle kaçardım ” demişti.

Haberin Devamı

Bu sözleriyle eşi Veronica Lario ’yu öfkelendiren Berlusconi, eşinden özür dilemek zorunda kalmıştı. Ancak Berlusconi, bu olaydan kısa süre sonra Mara Carfagna’yı ‘Bakan’ yapmıştı.

BAKAN KAVAF İLE YEMEK

Erkek dergisi Maxim, Mara Carfagna’yı ‘dünyanın en seksi Bakanı’ seçmişti. Seksi Bakan Mara Carfagna, bugün İtalya Kültür Merkezi’nin düzenleyeceği ‘Fırsat Eşitliğine Yönelik Avrupa Politikalarında İtalya ve Türkiye’ konulu konferansa katılacak.

Açılış konuşmasını Mara Carfagna ile Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Aliye Kavaf’ın yapacağı konferansta kadına yönelik şiddet, kadın bağımsızlığının önündeki engeller ele alınacak.

Carfagna, ayrıca TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ile görüşecek. Bakan Aliye Kavaf ile öğle yemeği yiyecek. Carfagna daha sonra İstanbul’a gidecek.

Haberin Devamı