Türkiye (Son Dakika) Anne cinneti: Çocuklarını ve kendini bıçakladı; 1 çocuğu öldü

Anne cinneti: Çocuklarını ve kendini bıçakladı; 1 çocuğu öldü

Paylaş
Anne cinneti: Çocuklarını ve kendini bıçakladı; 1 çocuğu öldü

Afyonkarahisar’da cinnet getiren bir anne, 2 çocuğunu doğal gazla zehirlemeye çalıştıktan sonra kendisini ve çocuklarını bıçakladı. Anne ve 9 yaşındaki oğlu ağır yaralanırken, 3 yaşındaki çocuk ise hayatını kaybetti

Cinnet getiren annenin bıçakladığı çocuklardan 3 yaşındaki Erencan kurtarılamadı

Uzun süredir ailevi problemleri olduğu öne sürülen anne A.Ü. (32), intihar etmek amacıyla, çocukları 3 yaşındaki Erencan Ü. ve 9 yaşındaki Emircan Ü.’nün de evde bulunduğu sırada tüm kapıları kapatarak doğalgazı açtı. Esentepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir süre doğalgaz açık şekilde beklediği iddia edilen anne, daha sonra eline geçirdiği bıçakla çocuklarını yaraladıktan sonra kendisini de göğüs bölgesinden 2 defa bıçakladı.


ANNE YOĞUN BAKIMDA


Çığlıklar üzerine apartmanda bulunan komşularının, kadının yakınlarına haber vererek durumdan haberdar ettikleri belirtildi. Kısa süre sonra eve gelen yakınları kapıyı kırıp eve girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. Olay yerine çağrılan ekipler tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, kanlar içindeki 2 çocuk ve anneleri hastaneye kaldırıldı. 3 yaşındaki Erencan Ü. kurtarılamadı. Ağır yaralanan annenin ise ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı; 9 yaşındaki Emircan Ü.’nün de tedavisine devam edildiği bildirildi.

BABA GÖZALTINA ALINDI


Olay sonrası eve gelen yakınları sinir krizleri geçirirken, baba H.Ü.’nün ise polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi. Ticaretle uğraştığı ifade edilen baba H.Ü., ile anne A.Ü., arasından uzun süredir şiddetli geçimsizlik olduğu öne sürüldü.

İHA

Haberin Devamı