Türkiye (Son Dakika) Anne ile 4 yaşındaki oğlu boğazları kesilerek öldürüldü

Anne ile 4 yaşındaki oğlu boğazları kesilerek öldürüldü

Paylaş
Anne ile 4 yaşındaki oğlu boğazları kesilerek öldürüldü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, kendilerinden haber alınamayan 28 yaşındaki Ayşegül Bülbül ile 4 yaşındaki oğlu Yasin, evlerinde boğazları bıçakla kesilerek öldürülmüş halde bulundu

Gaziantep'te bakkallık yapan Efendi Bülbül, sabah kahvaltı yapıp 2 çocuğunu okula gönderdikten sonra iş yerini açmaya gitti. İddiaya göre, bir süre sonra eve gelen yakınları kapıyı çalmalarına rağmen Ayşegül Bülbül’den yanıt alamadı. Telefonuna da yanıt vermeyen ve komşularında da olmadığını öğrenmeleri üzerine şüphelenen yakınları, bir başka evden bakınca merdiven boşluğunda anne ile oğlunun kanlar içerisinde yattığını görüp, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine eve gelen jandarma ekipleri, kilitli olan kapıyı açarak girdikleri evde Ayşegül Bülbül ile oğlu Yasin’in boğazı kesilmiş cesetlerini buldu.

Haberin Devamı

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Anne ile oğlunun ölüm haberini alarak Bülbül ailesinin evine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma ekiplerinin olay yeri incelemesi nedeniyle kimseyi yaklaştırmadığı evin etrafında toplanan yakınları gözyaşı dökerek cinayete tepki gösterdi. Gelini ve torununun vahşice öldürüldüğünü söyleyen Nazire Bülbül "Üzüm bağına gidecektik. Geldim, evin kapısını açan olmadı. Ayşegül, komşularda da yoktu, telefonuna da bakmıyordu. Büyük oğlumun evine gidip durumu anlattım, torunum da bitişikteki eve çıkıp içeri bakınca gelinim ve torunumun cenazelerini gördü. Gelinim ve torunun katilinin bulunmasını istiyorum" dedi.

Yengesi ve yeğeni öldürülen Şehmuz Bülbül ise ağabeyinin bir gün önce evin dış kapı kilidini değiştirdiği belirterek "Ağabeyim bir gün önce anahtar kaybolduğu için dış kapının kilidini değişmişti. Ağabeyimin hiçbir düşmanı yoktu. Kim neden yaptı bilmiyoruz. Sadece ağabeyim daha önce İstanbul’da çalışırken iş kazası geçirince, çalıştığı firmayı mahkemeye vermişti" dedi.

Haberin Devamı

KOCA GÖZALTINDA

Yaşanan olayın ardından jandarma, eşi ve çocuğu boğazı kesilerek öldürülen Efendi Bülbül’ü gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen ve ifadesi alınan Efendi Bülbül’ün, sabah kahvaltı yaptıktan sonra okula giden çocukları ile evden ayrıldığını ve bakkalına gittiğini söylediği öğrenildi.
Jandarma anne ile oğlunu öldüren kişi ya da kişilerin bulunmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

ANNE-OĞUL PLATONİK AŞK KURBANI ÇIKTI

İslahiye’de anne ile oğlunun boğazlarının kesilerek öldürülmesinin ardından soruşturma başlatan jandarma cinayet şüphelisini gözaltına aldı. Jandarma tarafından yakalanan ve öldürülen kadının kocasının yeğeni olan şüpheli 24 yaşındaki Mutlu Polat’ın olayda kullandığı suç aleti bıçağı da cinayetin işlendiği bölgeye 150 metre uzaklıkta bulundu.

İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen şüpheli Mutlu Polat, oğlu ile birlikte öldürülen Ayşegül Bülbül’e aşık olduğunu belirterek, "Ayşegül dayımın eşiydi. Yengeme aşıktım. Sabah saatlerinde eve gittim ve kapıyı açınca Ayşegül Bülbül’den su istedim. Ben eve yönelince Ayşegül, içeri girmemi önlemek için kapıyı sert şekilde kapattı. Bu duruma çok sinirlendim ve Ayşegül su ile geri dönünce bıçakla boğazından yaraladım. Bu sırada içeriden çıkan küçük çocuk Yasin olayı gördü ve ağlayarak bağırmaya başladı. Kendimi kaybettim ve onu da boyun kısmından bıçaklayarak kaçtım" dediği öğrenildi.
Suçunu itiraf eden Mutlu Polat’ın işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)