Gündem Anne karnındaki bebeğini bıçakladı

Anne karnındaki bebeğini bıçakladı

Paylaş
Anne karnındaki bebeğini bıçakladı

Kocaeli'nde bir bebek, daha dünyaya gelmeden, anne karnında baba şiddetini gördü!

Kocaeli’nde bir bebek, daha dünyaya gelmeden şiddeti yaşadı. Babasının bıçak darbeleri annesinin karnını aştı ve onun topuğuna ulaştı. Anne ile bebeğin tedavisi sürüyor, baba gözaltında.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde Cenk Ali Özkal, çalıştıkları eczanede 8 aylık hamile eşi Tuba Özkal'ı 8 kez bıçakladı. Ameliyata alınan kadının bebeği sezaryenle alındı. 2 kilo 900 gram doğan erkek bebeğin topuğunda, bıçak darbeleri sonucu 2 santimlik kesik oluştuğu tespit edildi. Sağlık durumu iyi olduğu bildirilen bebek, plastik cerrahi doktorlarınca kesiğe dikiş atıldıktan sonra yenidoğan bakım ünitesine kaldırıldı.

Haberin Devamı

‘Boşanmak istiyordum’

Ağır yaralanan Tuba Özkal'ın tedavisi sürüyor. Olayın ardından kaçan Cenk Ali Özkal, Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Bir süredir eşi Cenk Ali Özkal ile aralarında anlaşmazlık olduğunu ve kendisinin boşanma davasası açtığını belirten Tuba Özkal., “Bir türlü bunu kabullenemedi. Olay da bundan kaynaklandı” dedi.

Bebeğimi hissettim

Eşinin böyle bir olayı yapacağını söylediğini belirten Tuba Özkal olay anını anlattı: “Ben dün işi bırakacaktım. Birden geldi, bıçağı önce sol tarafıma batırmaya başladı. Bıçağın bebeğime geldiğini hissettim. Karnımı korudum. Gerisini hatırlamıyorum.”