Gündem Anne-kızı benzin döküp yaktı

Anne-kızı benzin döküp yaktı

Paylaş
Anne-kızı benzin döküp yaktı

Denizli'de A.O.T adlı adam, sevgilisi olduğu öne sürülen 45 yaşındaki kadını ve onun 16 yaşındaki kızını ateşe verdi

Denizli'nin Çivril ilçesinde, ilişki yaşadığı ileri sürülen 45 yaşındaki Ümmühan M.'nin evine giden A.O.T., tartıştığı kadın ile 16 yaşındaki kızının üzerine benzin döküp ateşe verdi. Anne kızın yardım çığlıkları üzerine A.O.T, koşarak kaçtı.

Saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, Ümmühan M.’nin vücudunda 2’nci dereceden yanık oluşurken, kızı ayakta tedavi edildi. Polis, kaçan A.O.T.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Bir süre önce eşinden boşanan Ümmühan M.’nin, 4 çocuğuyla birlikte yaşadığı eve elinde benzin dolu bidonla gelen A.O.T., konuşmak istediğini söyledi. Aralarında gönül ilişkisi olduğu ileri sürülen A.O.T. ile Ümmühan M., bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

KAÇARKEN TABANCASINI DÜŞÜRDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen A.O.T., bidondaki benzini Ümmühan M. ile kızı 16 yaşındaki Ö.Ç. üzerine döküp onları ateşe verdi. Anne- kızın yardım çığlıkları üzerine paniğe kapılan, A.O.T. bahçe duvarından atlayıp kaçtı. Kaçarken belindeki tabancayı da düşüren A.O.T., ortadan kayboldu. Anne- kızın komşuları ise çığlıklar üzerine durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada, anne- kız kendi imkanlarıyla yanan kıyafetlerini söndürüp üzerinden çıkarttı.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunda ikinci dereceden yanıklar oluşan Ümmühan M.’yi ve küçük yanıklarla olaydan kurtulan kızı Ö.Ç.’yi Çivril Devlet Hastenesi’ne kaldırdı. Hastanede yanık ünitesi olmaması nedeniyle talihsiz kadın Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, durumu iyi olan kızı, ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Polis kaçan A.O.T.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Tunay YAZICI/ÇİVRİL (Denizli) (DHA)