Türkiye (Son Dakika) Anne- kızın üzerine beton direk devrildi

Anne- kızın üzerine beton direk devrildi

Paylaş
Anne- kızın üzerine beton direk devrildi

Eskişehir'de elektrik kablolarının yeraltına alınma çalışmasının yapıldığı sokakta beton direk 45 yaşındaki Nihal Özdemir ile 14 yaşındaki kızı Gamzenur Özdemir'in üzerine devrildi. Yaralanan ana-kız hastaneye kaldırıldı

Olay, Bahçelievler Mahallesi Şimşek Sokak’ta akşam saatlerinde meydana geldi. Elektrik kablolarının yer altına alınması nedeniyle yapılan kazı çalışması nedeniyle beton direklerden biri, evlerine gitmekte olan Nihal Özdemir ile kızı Gamzenur Özdemir’in üzerine devrildi.

Olayı şans eseri yaralı olarak atlatan Nihal Özdemir ile Gamzenur Özdemir çağırılan 112 ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Anne Nihal Özdemir hastanede tedaviye alınırken, acil serviste gerekli tedavisi yapılan Gamzenur Özdemir ise taburcu edildi. Devrilen direğin elektrik tellerini gerip kopmasıyla 3 beton direk de yan yattı.

Polisler elektrik tellerinin kopması nedeniyle sokağın her iki tarafına güvenlik şeridi çekip kimseyi yaklaştırmadı. Gelen ekipler elektriği kestikten sonra yan yatan direkler ile devrilen direğin kaldırılma çalışmalarına başladılar.

Otomobilini park edip eşi ve kızının yanına doğru gittiği sırada direğin devrildiğini söyleyen Yusuf Özdemir, "Ölümden döndük. Tedbir yok, güvenlik önlemi hiç yok" dedi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri anne ile kızının yaralandığı olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığını belirtti.

Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, (DHA)

Haberin Devamı