Türkiye (Son Dakika) Anne ve 2.5 yaşındaki çocuk cesetle yaşamış!

Anne ve 2.5 yaşındaki çocuk cesetle yaşamış!

Paylaş
Anne ve 2.5 yaşındaki çocuk cesetle yaşamış!

Bodrum'da bir kadının ve 2.5 yaşındaki çocuğunun birkaç gün önce ölen eşinin cesediyle yaşadığı, komşularının ihbarı üzerine ortaya çıktı

Bodrum'da Servet Gögen’e (47) ait evden kötü koku gelmesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

Gelen polis ekipleri, evde inceleme yapmak için kapıyı açan dini nikahlı eşi Arzu Gemicioğlu’nu uzun süre ikna etmek için çalıştı. Gemicioğlu’nun ikna edilmesiyle eve giren polis ekipleri, Göğen’i yerde hareketsiz yatarken buldu. Bunun üzerine 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi.

Sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede, Göğen’in birkaç gün önce öldüğü ve cesedin çürümeye başladığını anlaşıldı. İlk incelemede Göğen’in vücudunda kesici veya delici alet izine rastlanmadı.

Göğen’in cesedi, savcı ve polisin incelemelerinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

2,5 YAŞINDAKİ ÇOCUK DA O EVDE

Gemicioğlu ise polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere Bodrum Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Evde bulunan 2,5 yaşındaki çocukları da geçici olarak komşularına emanet edildi.

Haberin Devamı

Göğen’in arkadaşı Şener Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Göğen’den cumartesi gününden bu yana haber alamadıklarını belirterek, "Eşinin şizofreni rahatsızlığı olduğunu duymuştuk. Servet’i en son cumartesi günü gördük. Çocuk da ölen babasıyla aynı evde yaşamış" dedi.

AA