Magazin Anne ve teyzesi hastanelik oldu

Anne ve teyzesi hastanelik oldu

Paylaş
Anne ve teyzesi hastanelik oldu

Şimdi sanatçı hastane koridorlarında doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor. Uçankuş.com'a göre, Olcay, bugün teyzesinin hastalık haberiyle güne başladı. Teyzesi Ankara'da yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Ardından annesi Süheyla Hanım, kardeşinin rahatsızlığını duyunca o da hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçı, hem teyzesinin hem de annesinin rahatsızlığını duyunca apar topar Ankara'ya hastaneye gitti. Olcay, şu anda hastane koridorlarından iyi gelecek bir haberi bekliyor. Ancak, teyzesinin durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Şimdi sanatçı hastane koridorlarında doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor. Uçankuş.com'a göre, Olcay, bugün teyzesinin hastalık haberiyle güne başladı. Teyzesi Ankara'da yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Haberin Devamı

Ardından annesi Süheyla Hanım, kardeşinin rahatsızlığını duyunca o da hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçı, hem teyzesinin hem de annesinin rahatsızlığını duyunca apar topar Ankara'ya hastaneye gitti.

Olcay, şu anda hastane koridorlarından iyi gelecek bir haberi bekliyor. Ancak, teyzesinin durumunun kritik olduğu öğrenildi.