Gündem Anneden acı itiraf

Anneden acı itiraf

Paylaş
Anneden acı itiraf

18 yaşındaki eroin bağımlısı gencin annesi ağlayarak açıkladı: Hırsızlık yapmaması için oğluma eroin parası veriyorum. Yavrumu kurtarın

AŞK İÇİN HAYATINI KARARTTI

Haberin Devamı

Adana’da şimdi 18 yaşında olan M.C.B. adlı genç iki yıl önce lisede okuyordu. Genç, kız arkadaşı tarafından terk edilince bunalıma girip eroin kullanmaya başladı. Kısa sürede uyuşturucu bağımlısı olan genç, okulunu terk edip perişan bir hayatın içine sürüklendi. Eroin parası bulabilmek için hırsızlık yaptı.

BABASININ ARACINI ÇALDI

Talihsiz genç, uyuşturucu alabilmek için evlerinden hırsızlık yaptı. Ayrıca üvey babasının otomobilini çaldı. Bu yüzden annesiyle üvey babasının arası açıldı. Üvey baba “Ben bir hırsızla yaşayamam” diyerek genci evden kovdu. Genç sokaklara düştü. Ama ana yüreği ne olursa olsun evladından vazgeçemedi.

"NE OLUR YARDIM EDİN"

Anne Zeliha B. oğlu M.C.B.’nin eroin parası bulmak amacıyla hırsızlığa başvurmaması için ne yaptığını ağlayarak anlattı: “Kocamdan gizli oğlumla görüşmeye devam ediyorum. Hırsızlık yapmaması için oğluma eroin parası veriyorum. Oğlumu kurtarmaları için yetkililere yalvarıyorum, yardım etsinler.”

Haberin Devamı

ADANA VALİSİ'NE SESLENDİ

Zeliha B. oğlunun tedavi edilmesi için Adana Valiliği’ne ve başbakanlığa başvurduğunu ama sonuç alamadığını, kendileriyle hiç ilgilenilmediğini söyledi. Uyuşturucudan kurtulmak isteyen genç de feryat etti: Adana Valisi İlhan Atış’ın bana yardım eli uzatmasını umutla bekliyorum.  Mehmet KAYMAK/DHA