Gündem Anneler Günü'nde dördüz mutluluk

Anneler Günü'nde dördüz mutluluk

Paylaş
Anneler Günü'nde dördüz mutluluk

14 yıldır evli olan çift, dördüz bebeklerle sevindi

İstanbul Pendik'te, 14 yıldır evli olan Erhan ile Zeynep Dalga'nın çocuk hasretleri, 28 gün önce dünyaya gelen dördüz bebekler ile son buldu. Çocuklarının isimlerini, Eren, Sıla, Serpil ve Sanem koyan Zeynep Dalga, "Her anneler gününde içimde burukluk oluyordu. Şimdi çok mutluyum. Bu gün benim doğum günüm" dedi.

ESMER, SARIŞIN, KUMRAL

Haberin Devamı

4 yıllık tedavinin ardından hamile kalan Zeynep Dalga'nın dördüzleri, 28 gün önce dünyaya geldi. Çok mutlu olduğunu söyleyen Zeynep Dalga, "Bu anneler günü benim doğum günüm oldu. Yıllar sonra anne olduğum için çok mutluyum. Bebekler esmer, sarışın ve kumrallar. Böyle ayırt edebiliyorum. Bebeklerinin adlarını TV dizilerinden esinlenerek koydum. Bebeklerim büyüdüğünde anneler gününde ben de hediye alabileceğim" diye konuştu.

İHTİYAÇLARINI ZOR KARŞILIYORLAR

Asgari ücretle bir şirkette çalışan Erhan Dalga, bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiğini belirterek, "Bebeklerin yerine, annelerine hediye almayı çok isterdim. Bebekleri günde bir kutu mama ve bez bitiriyorlar. Başbakanımız 3 çocuk yapın demişti. Biz 4 çocuk yaptık. Şimdi devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz" dedi.

Ramazan EĞRİ / İSTANBUL DHA

Haberin Devamı