Türkiye (Son Dakika) Anneleriyle bir olup babalarını öldürdüler

Anneleriyle bir olup babalarını öldürdüler

Paylaş
Anneleriyle bir olup babalarını öldürdüler

Şırnak'ta geçen ay, sert bir cisimle vurulduktan sonra defalarca bıçaklanarak cesedi bulunan Ekrem Çetin cinayetinde, gözaltına alınan eşi ve 2 çocuğu, cinayeti planlayarak işlediklerini itiraf etti

Uludere İlçesi Taşdelen Köyü’nde bıçaklanarak öldürülen Ekrem Çetin’in katil zanlısı olarak eşi, kızı ve oğlu tutuklandı. 18 Kasım’da Taşdelen Köyü’nde evinin 200 metre uzağında cesedi bulunan ve bıçaklanarak öldürülen 35 yaşındaki Erem Çetin cinayetiyle ilgili jandarmanın yürüttüğü soruşturma kapsamında eşi, 30 yaşındaki Kıymet Çetin, oğlu 16 yaşındaki Ü. ve kızı, 14 yaşındaki K. Çetin gözaltına alındı.

"ÖNCE BAŞINA ODUN İLE VURDUK"

Yapılan sorgulamalarında Çetin’in eşi Kıymet Çetin, verdiği ifadede, cinayeti çocuklarıyla planlayarak işlediklerini itiraf etti. Kocasıyla şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını ifadesinde anlatan Çetin, eşinden sürekli çocuklarının önünde dayak yediğini, eşinin vücudunda sigara izmaritlerini söndürdüğü için öldürdüğünü ileri sürdü. Eşinin kendisine uyguladığı şiddete çocuklarının da şahit olduğunu ifadesinde anlatan Çetin, "Çocuklarımla plan yapıp eşimin başına önce odun ile vurduk. Daha sonra 7 kez bıçakladık. Sonra yerden sürükleyip evden uzak bir yere taşıdık" dedi.

ANNELERİNE ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞLER

Çetin’in oğlu Ü. ve kızı K. Çetin de ifadelerinde, annelerine uyguladığı şiddet nedeniyle babalarını, anneleriyle birlikte öldürdüklerini kabul etti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Kıymet Çetin ve çocukları, bugün Uludere Adliyesi’ne çıkarıldı. Savcılıkta ifadeleri alınan anne Kıymet Çetin ve çocukları, daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Hakime ifade veren anne ve çocukları, planlayarak adam öldürmek suçu işledikleri gerekçesiyle tutuklanarak Şırnak T Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Haberin Devamı