Magazin 'Annem Tolgahan'la ilişkimi rüyasında gördü'

'Annem Tolgahan'la ilişkimi rüyasında gördü'

Paylaş
'Annem Tolgahan'la ilişkimi rüyasında gördü'

Lale Devri'nin başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya Kanaltürk'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu

Genç oyuncu, özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte Sarıkaya'nın canlı yayındaki açıklamaları:

*Tolgahan'ı(Sayışman) yıllar önceden kafama takmıştım. Eğer bu camiadan biriyle birlikte olacaksam bu Tolgahan olmalı diyordum. Bu yüzden onunla ilgili çıkan haberleri yakından takip ediyordum. Bir gün arkadaşıma 'Tolgahan'ı tanıyor musun, beni onunla tanıştırır mısın' dedim, tanıştık. Yaklaşık 8 aydır birlikteyiz. Paparazzilere yakalanmamak için hep tedbirli davrandık. Bir yere gideceğimiz zaman ben taksiyle önden gidiyordum sonra Tolgahan arabasıyla geliyordu. Çok komikti...Yazın ortasında millet açık havada otururdu biz içeriye kapanırdık.

*Bu ilişkimi ilk zamanlar anneme de söylemedim. Ama çok enteresan annem rüyasında görmüş. Bir sabah uyandı ve bana 'Seni Elveda Rumeli'de oynayan ince bıyıklı çocukla birlikte gördüm. Galiba aynı projede yer alacaksınız' dedi ve ben inanamadım, Tolgahan'dan bahsediyordu.. İlişkimiz sürerken de Lale Devri dizisinden teklif aldık.

*Tolgahan benim ciddi anlamda ilk ilişkim. Aslına bakarsanız en uzun ilişkim. Daha öncekiler 1 hafta en fazla 1 ay sürüyordu. Tolgahan'la neredeyse 8 ay olacak. Bu ilişkiyle kendimi aştım, sınırlarımı zorluyorum.(gülüyor)

*(Rol gereği yakınlaşmalı sahnelerde ne yapıyorsunuz? sorusuna) Çalışırken birbirimize karışmamaya özen gösteriyoruz. Tolgahan biraz kıskanç. Bu yüzden de bunu onunla konuştum. İkimizde işimizde birbirimize sınırlar koymayalımki daha iyi olalım dedim o da bunu kabul etti.

Haberin Devamı