Türkiye (Son Dakika) 'Annemize sarkıntılık etti öldürdük!'

'Annemize sarkıntılık etti öldürdük!'

Paylaş
'Annemize sarkıntılık etti öldürdük!'

Burdur'da sulama kanalında ölü bulunan Selman Güngör'ün annelerine sarkıntılık ettiği gerekçesiyle Hikmet ve Ferdi Y. kardeşler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Burdur’a bağlı Çendik köyünde bir kişinin, kiraz bahçesindeki sulama havuzunda ölü bulunmasıyla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Bahçedeki sulama havuzunda ölü bulunan Selman Güngör’ün Antalya Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi sonucu göğsünden bıçaklanarak ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Jandarmanın havuzun içinde yaptığı aramada ise kırılmış halde içki şişeleri, çiçek saksıları ve piknik tüpü bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı’nın kurduğu "özel çalışma ekibi" tarafından yapılan araştırmada Güngör’ün cep telefonu ve MOBESE kayıtları incelendi.

Öte yandan Güngör ile irtibatlı ve şüpheli bulunan 15 kişinin bilgisine başvuruldu, yakınlarıyla görüşüldü.

7 TELEFON GÖRÜŞMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Araştırma sonucu Güngör’ün Nuriye Y. isimli kadınla telefonda 7 kez görüştüğü belirlendi.

Bunun üzerine jandarma Nuriye Y. ile oğulları Hikmet Y. ve Ferdi Y’yi gözaltına aldı.

Jandarmadaki ifadelerinde Selman Güngör’ü bıçaklayarak ve kafasına sert bir cisimle vurarak öldürdüklerini kabul eden şüpheliler, sevk edildikleri Burdur Adliyesi’nde çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tutukluların ifadelerinde Güngör ile 12 Ağustos’ta Burdur merkezde görüştükleri ve daha sonra Çendik köyündeki kiraz bahçesinde yemek ve içki masası kurduklarını söyledikleri, alkolün etkisiyle maktulün Nuriye Y’ye "sarkıntılık" yapması üzerine öldürdüklerini belirttikleri öğrenildi.

Selman Güngör’den 2 gün haber alamayan yakınları 14 Ağustos’ta arama çalışması başlatmış, arama sonucu Güngör’ün cesedi Çendik köyü Erikli mevkisinde bir kiraz bahçesindeki sulama havuzunda bulunmuştu.

AA

2

Haberin Devamı