Gündem 'Annen seni bekliyor' tecavüzü

'Annen seni bekliyor' tecavüzü

Paylaş
'Annen seni bekliyor' tecavüzü

Aksaray'da motosikletli bir kişi, 'Annen seni bekliyor' diyerek kandırdığı 8 yaşındaki kıza tecavüz etti

Aksaray'da Sultanhanı İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki İ.S., yanına yaklaşan motosikletli bir şahıs tarafından "Annen seni bekliyor" diye kandırılarak ıssız bir yere götürüldü. Burada tecavüze uğrayan küçük kız, ailesi tarafından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, jandarma saldırganı arıyor.

Haberin Devamı

Aksaray'da Sultanhanı İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki İ.S., okuldan çıktıktan sonra evine doğru yürümeye başladı. İ.S., okuldan biraz uzaklaştıktan sonra yanına 20- 25 yaşlarında motosikletli bir şahıs yaklaştı. "Annen seni bekliyor" diyip İ.S.'yi kandıran şahıs, kızı yanına alıp ıssız bir alana gitti.

Saldırgan burada ilk olarak tecavüze yeltendi. Başarısız olunca da ters ilişkide bulunarak tecavüz etti. Saldırgan, kanlar içinde kalan İ.S.'yi kullanılmayan bir değirmenin yanına bırakıp kaçtı. Gözyaşları içinde eve gelen İ.S. durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine küçük kızın ailesi jandarmaya haber verdi. Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirilen İ.S., kadın ve doğum uzmanı tarafından muayene edildi. Küçük kız tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

İ.S.'nin jandarmaya verdiği ilk ifadesinde, "Okuldan çıkıp eve gidiyordum. Yanıma 20- 25 yaşlarında bir ağebey, motosikletiyle yaklaştı. Ağabey bizim beldede oturuyor. Ama kim olduğunu bilmiyorum. Görsem tanırım. Bana 'Annen seni bekliyor' dedi. Ben de motosiklete bindim. Issız bir yerde bana tecavüz etti. Daha sonra kullanılmayan değirmenin oraya bıraktı" dedi. Jandarma ekipleri küçük kızın verdiği bilgiler doğrultusunda saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

(HABERTÜRK)