Gündem Annenin namus cinneti

Annenin namus cinneti

Paylaş
Annenin namus cinneti

Annenin namus cinneti

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde erkek kardeşinin gelini ile aşk yaşadığını oğlundan öğrenince bunalıma giren 47 yaşındaki Dudu Ö., sokağa çıkıp elindeki bıçağı boğazına dayayarak canına kıymak istedi. Dudu Ö., son anda bundan vazgeçirildi.

Haberin Devamı

Olay bugün saat 10.30 sıralarında Osmagazi İlçesi Küplüpınar Mahallesi Köymen Caddesi’nde meydana geldi. Evli ve 3 çocuk annesi Dudu Ö., evde bulunan kurban bıçağını alıp sokağa çıkarak intihar etmek istedi. Bıçağı boğazına dayayan Dudu Ö., “Bekar olan ve fabrikada çalışan öz kardeşim D.A.’nın gelinim M.Ö. ile aşk yaşamasından şüpheleniyordum. Bunu oğlum N.’ye söyledim. Sonunda korktuğum başıma geldi. Tekstil atölyesinde çalışan oğlum, kardeşim ve gelinimi suçüstü yakaladı. Bu rezilliğe nasıl dayanacağım. Canıma kıymak istiyorum” diyerek bağırmaya başladı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Dudu Ö.'yü sakinleştirmeye çalıştı. Dudu Ö., “Gelinini ve kardeşini kameralar karşısında kamuoyuna şikayet et. Canına kıymakla hiç bir sorunu çözemezsin” denilerek ikna edilmek istendi.

Haberin Devamı

Dudu Ö. önce bu öneriyi kabul etmek istemedi. Ardından bıçağı gazetecilere veren Dudu Ö., daha sonra kameranın karşısında gazetecilere olayı anlatıp polise teslim oldu.

Merinos Polis Merkezi’ne getirilen Dudu Ö.’nin ifadesini alan polis, tekstil atölyesinde çalışan N.Ö.’nün şikayeti üzerine bu kez kayıplara karışan M.Ö. ve D.A.’yı arıyor.

Hüseyin TÜCCAR- Erdoğan PAÇİN- Faruk KAHRAMAN/ BURSA (DHA)