Alışveriş - Moda Annenize doğanın dokunuşunu armağan edin
Paylaş
Annenize doğanın dokunuşunu armağan edin

Cildi nazikçe okşayan olağanüstü dokuları ve benzersiz kokularıyla fark yaratan Fransız markası NUXE ile annenize doğanın benzersiz dokunuşunu armağan edin. Kadınları gerçek doğaları ile yeniden buluşturarak kendi güzelliklerini ifade etmelerini sağlayan NUXE ile bu Anneler Günü'nde annenizi mutlu etmek sizin elinizde!

İPEKSİ BİR TEN İÇİN

İlk defa NUXE tarafından yaratılan ve 2017 yılında formülü yenilenen çok amaçlı kuru yağ Huile Prodigieuse® ve onun efsanevi kokusunu taşıyan ikonik bakım ürünleri ile Prodigieux® serisi annenize armağan edeceğiniz en keyifli hediyelerden biri.

%98,1 doğal içerikli Huile Prodigieuse® mucizesi, içeriğindeki 7 değerli bitkisel yağ (Tsubaki, Argan, Hodan, Fındık, Tatlı Badem, Macadamia ve Kamelya) sayesinde tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor, onarıyor ve yumuşatıyor, Annenize de tek bir ürünle kendisini şımartmak düşüyor. Altın parıltılarıyla zenginleştirilen Huile Prodigieuse® Or ise, annenizin ışıltısına ışıltı katacak.

Huile Prodigieuse®: 135 TL ( 100 mL)
Huile Prodigieuse® Or: 155 TL ( 100 mL)

Huile Prodigieuse® ‘nün feminenliği çağrıştıran sıcak kokusunu taşıyan Prodigieux® serisinde ise, mucizevi cazibe Prodigieux® vücut sütü, ikonik yağın bileşenleri 6 değerli yağı 8 saat nemlendirme özelliğiyle buluşturuyor, geride karşı konulmaz, ipeksi bir ten bırakıyor. Prodigieux® duş yağı ise, duş seanslarını bir keyfe dönüştürüyor, temizlerken etkili bir nemlendirme sağlıyor.
Etkileyici kokusuyla büyüleyen Prodigieux® parfüm ise 50 ml’lik şişesiyle günün her anı çantada taşınabiliyor.

Prodigieux® duş yağı: 60 TL (200 mL)
Prodigieux® parfüm: 195 TL

TAZE BİR GÖRÜNÜM

Göz çevresinin gençliğini korumayı hedefleyen NUXE araştırmaları, Nuxellence® Yeuxformülünde uzman aktif içerikleri bir araya getirdi. Hiyalüronik Asit cildin nemi hapsetmesini sağlayarak çizgileri dolduruyor. Bitki özlü aktif içeriklerin bileşimi ise renk tonunu eşitliyor. Kadınların içgüdülerinden doğan güzelliği, doğadan aldığı ilhamla buluşturan Fransa’nın lider dermokozmetik markası NUXE, anneniz için yorgun görünen bir cilt yerine taze ve daha genç görünüme sahip olmasını destekliyor.

Nuxellence® Yeux: 225 TL

Nuxellence® serisinde yer alan Nuxellence® Detox ise, mitokondri düzeyinde yenileme sağlayarak gece boyunca cildi onarıyor, sabah iki saat daha fazla uyumuşçasına dinlenmiş ve gençleşmiş bir görünüm sağlıyor.

Nuxellence® Detox: 320 TL

Gündüz kullanılan Nuxellence® Eclat, zeytin yaprakları ve düzeltici pigmentlerle cilde ışıltı verirken, hiyalüronik asit küreleri ve galanga yaprakları ile cilde dolgunluk kazandırır.
Annenize genç ve aydınlık bir cilt, bakışlar için Nuxellence® serisini armağan edin, kısa sürede daha genç ve ışıltılı hissetmesini sağlayın.

Nuxellence® Eclat: 275 TL


MASKE FERAHLIĞI


Gül Yaprağı Hassas Arındırıcı Maske, her cilt tipine uygulanabilme özelliğiyle cilt bakımının harika bir tamamlayıcısı. İçeriğinde bulunan pirinç pudrası, biberiye özü, kanolin ve gül yaprağı özleriyle cildi nazikçe temizleyen, arındıran ve gözenekleri sıkıştıran Hassas Arındırıcı Maske’yle anneniz daha canlı, daha pürüzsüz ve temiz bir görünümün tadını çıkarsın. Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş alerjensiz parfümü ile de benzersiz bir kullanım keyfi sağlayan maske paraben içermiyor.

Gül Yaprağı Hassas Arındırıcı Maske : 95 TL

Haberin Devamı