Dünya Annesi 'Kurt adam' çıktı

Annesi 'Kurt adam' çıktı

Paylaş
Annesi 'Kurt adam' çıktı

ABD'de hiç tanımadığı biyolojik annesini bulmaya karar veren 33 yaşındaki Richard Lorenc, hiç beklemediği bir gerçekle karşılaştı

ABD'de biyolojik annesini bulmaya karar veren 33 yaşındaki Richard Lorenc, Kansas eyaletinde altı hafta süren araştırmalarının sonucunda şu inanılmaz bilgiyle karşılaştı: Annesi, sirklerde çalışan 62 yaşında sakallı, çift çinsiyetli biriydi.

Haberin Devamı

Daily Mail'in haberine göre,Richard, biyolojik annesi Vivian Wheeler ile biyolojik büyükannesinde anormal derecede kıllanma anlamına gelen, 'kurt adam sendromu' olarak da bilinen ve çocukken bile yüzde kılların olmasına neden olan hypertrichosis olduğunu öğrendi. Yetkililerden bu bilgiyi edinen Richard, annesiyle tanışma amacından vazgeçmedi ve internette araştırma yaptı.

Richard, annesinin fotoğrafını bulduğu anı, "Resmi internette görünce o olduğunu anladım. Birbirimize çok benziyoruz" diye anlatıyor. Annesine ait bir telefon numarası bulamayan Richard, daha sonra sirkte onunla birlikte çalışan insanlarla temas kurmayı başardı. Sonunda anne ve oğulun kavuşması gerçekleşti.

Vivian, oğlunun onu bulmasını bir mucize olarak nitelendiriyor. İkili ünlü Maury Povich şova katılıp DNA testi yaptırdı. Onlar ne kadar anne ve oğul olduklarından emin olsa da, test sonuçları bugün belli olacak. Vivian, "Hikayeyi paylaşmak istedim. Gerçek oğlum olmasa bile onu yine de severim" diyor.

Haberin Devamı

FİLM GİBİ HAYATI VAR

Hem erkek hem kadın cinel organlarıyla dünyaya gelen Vivian'ın annesi bir kız çocuk istediği için ameliyatla erkeklik organlarını aldırmış.Öte yandan babası kıllı kızından hep utanmış ve onu küçük yaştan itibaren gösterilerde çalışmaya zorlayıp kazandığı paraya el koymuş. Erkeklerle ilişkisi başladığında ise sürekli traş olması gerekmiş.

Richard'ın babası, Nebraska'da tanıştığı bir karnaval çalışanıymış ve doğumdan hemen sonra bebeği ondan kaçırmış. Annesi 1990'da ölünce sakallarını traş etmemeye karar vermiş. Şimdi sakalları 28 santimetre uzunluğa ulaşan Vivian, "Tekrar kendim olabilmek için sakallarımı uzatmaya bıraktım. Sakalım olmadan ben değilim. Olmadığım biri gibi görünmeye çalışıyordum" diyor.

Richard çok geçmeden bir yetimhaneye verilmiş. Babası daha sonra velayetini geri almayı başarıp onu Kansas'a götürmüş. Öğretmenleri vücudunda istismar izleri gördüğünde yeniden bir bakımevine gönderilmiş. Yedi yaşında bir aile onu evlat edinmiş ve Richard Kevin Ryan adını almış.

Evlendiğinde karısının soyadı olan Lorenc'i aldı. Richard, "Bu bir milyon yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir şeydi. Ne olursa olsun onunla olmak istiyorum. Bu büyük bir macera. İnanılmaz bir hikaye ve sadece burada onunla zaman geçirmek istiyorum" diyor.

Haberin Devamı

GAZETEPORT