Gündem Annesi mi kaçırdı?

Annesi mi kaçırdı?

Paylaş
Annesi mi kaçırdı?

11 yaşındaki Damla bir hafta önce biri kadın iki kişi tarafından zorla otomobile bindirilip kaçırıldı. Bulunamayan Damla'nın babası, eşini suçladı

YOLDA YÜRÜYORDU

Haberin Devamı

Eskişehir’de ilköğretim öğrencisi olan 11 yaşındaki Damla Güler Ertürk 7 Ocak’ta akşamüstü kırtasiyeciye gitmek amacıyla evinden çıktı. Görgü tanıklarının iddiasına göre Damla, kırtasiyeciden defter kalem aldıktan sonra evine dönmek üzere yolda yürümeye başladı.

DAMLA ÇIĞLIK ATTI

Bu sırada Damla’nın yanına kırmızı renkli bir otomobil yaklaştı. Plakası alınamayan kırmızı otomobilden biri kadın, biri erkek iki kişi indi. Bu iki kişi Damla’yı zorla otomobile bindirip kaçırdı. Damla’nın zorbalara direnmesi ve var gücüyle çığlıklar atması kaçırılmasını önleyemedi.

BİR HAFTADIR KAYIP

Damla’nın babası Mustafa Ertürk polise başvurup kızının kaçırıldığını bildirdi ve bulunmasını istedi. Ancak tüm aramalara rağmen Damla bulunamadı. Mustafa Ertürk kızının kaçırılması konusunda, 5 ay önce evden kaçıp kayıplara karışan eşi Kader Ertürk’ü (31) suçladı.

Haberin Devamı

ANNEYLE KIZI ARANIYOR

Mustafa Ertürk şunları anlattı: Kader beni ve 4 çocuğunu terk etti. Daha önce asgari ücretli işçiydim. Şimdi işsizim. İyi giyinmeyi, lüks hayatı seven Kader daha önce evden 9 kez kaçıp dönmüştü. Bu kez dönmedi. Kızımı, eşim kaçırmıştır. İkisini de arıyoruz. Kader kızımı ver.

Saadet KEFAL/DHA