Gündem Annesine gelen aşk mesajı katil etti

Annesine gelen aşk mesajı katil etti

Paylaş
Annesine gelen aşk mesajı katil etti

Annesinin telefonuna gelen aşk mesajını görünce çılgına dönen 18 yaşındaki genç, arkadaşlarıyla plan kurup annesinin sevgilisini öldürdü

Adana’da 18 yaşındaki D.A.C., annesinin telefonuna sevgilisi 35 yaşındaki Mehmet Kara’dan gelen ’Seni seviyorum’ mesajını görünce, gizlice ’Ben de seni seviyorum, seni özledim buluşalım’ diye yanıt verdi. D.A.C verdiği adrese gelen Kara’yı arkadaşlarıyla birlikte bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Tellidere Caddesi üzerindeki bir akaryakıt istasyonun önünde meydana geldi. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Seyhan Uygulama Merkezi’nin yemekhane bölümünde çalışan evli ve iki çocuk babası Mehmet Kara, aynı hastanede yemeklerin dağıtımını yapan şirkette çalışan 40 yaşındaki Hülya Ceylan ile iddiaya göre bir süre önce aşk yaşamaya başladı.

TIR şoförü olan eşi sık sık kent dışına çıkan Hülya C., şirketin el değiştirmesi üzerine işine son verilmesine rağmen Mehmet Kara ile hastane dışında da görüşmeye devam etti. Cep telefonundan Kara ile mesajlaşan 3 çocuk annesi Hülya C.’nin oğlu Yeşilevler Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi D.A.C., durumdan şüphelenerek annesine ait cep telefonunu gizlice dün akşam kontrol etti.

Haberin Devamı



D.A.C., telefonda Mehmet Kara’dan gelen ’Seni Seviyorum’ mesajını görünce, annesinden gizli yanıt verdi. D.A.C., ’Ben de seni seviyorum, seni özledim buluşalım’ diye mesaj çekerek buluşma teklifinde bulundu. Buluşma teklifini kabul eden Mehmet Kara’ya Tellidere Caddesi üzerindeki akaryakıt istasyonunda randevu veren D.A.C., arkadaşları 17 yaşındaki C.B. ve İ.B.’yi de yanına alarak olay yerine gitti.


Akaryakıt istasyonu önünde Hülya C.’yi bekleyen Mehmet Kara, oğlu D.A.C. ve arkadaşlarını görünce şoke oldu. Kaçmaya başlayan Mehmet Kara’nın peşinden giden 3 genç, akaryakıt istasyonu önündeki caddede onu yakaladı. Üç genç Mehmet Kara’yı yere yatırırken D.A.C. da yanındaki bıçağı ona defalarca sapladı. Kovalamaca anı akaryakıt istasyonunu güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Ağır yaralanan Mehmet Kara, çevredekilerin çağırdığı 112 Acil Seris ambulansı ile götürüldüğü Adana Numune Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Olayı öğrenip hastaneye gelen Mehmet Kara’nın eşi, ölüm haberiyle gözyaşlarına boğuldu.
Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Bürosu ekipleri, güvenlik kamerası görüntüleri, görgü tanıklarının ifadesi ve verdikleri eşkaller üzerine civarda geniş kapsamlı araştırma yaptı. Polis, olayı gerçekleştirdikleri belirlenen D.A.C. ile arkadaşları C.B. ve İ.B.’yi Mithatpaşa Mahallesi’ndeki evlerinin yakınında yakalayarak gözaltına aldı.

D.A.C.’nin polise verdiği ilk ifadesinde, Mehmet Kara ile annesinin ilişkisini kabullenemediğini, cinayeti bu yüzden işlediğini söylediği öğrenildi. Babasının TIR şöförü olduğu ve sürekli kent dışına gittiği belirten D.A.C ve arkadaşlarının sorgusu sürerken, annesi Hülya C. de ifadesine başvurulmak üzere emniyete getirildi.

Haberin Devamı