Türkiye (Son Dakika) Annesine kendini öldürten Emre Görür cesaret edemediği için düzenek kurmuş!

Annesine kendini öldürten Emre Görür cesaret edemediği için düzenek kurmuş!

Paylaş
Annesine kendini öldürten Emre Görür cesaret edemediği için düzenek kurmuş!

Adana'da odasının kapısına kurduğu düzenek ile annesine kendini öldürten Emre Görür'ün sevgilisi nedeniyle bunalıma girip psikolojisi bozulduğu için intihar etmek istediği ancak cesaret edemeyince düzenek kurduğu ortaya çıktı

İstanbul'da fizyoterapi eğitimi gören Emre Görür (26), mezun olduktan sonra bir süre İstanbul'da yaşamaya başladı. Emre Görür, sevgilisi G.G.'nin Kanada'ya eğitim için gitmesi üzerine bunalıma girdi. Adana'ya dönen ve ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan Emre Görür, bu nedenle psikolojik tedavi görmeye başladı. Girdiği bunalımdan çıkamayan Emre Görür, intihar etmeye karar verdi.

KENDİ YAPMAYA CESARET EDEMEDİ

Ancak buna kendi yapamayınca odasına duvarlara matkap ile vida yerleştirip pompalı tüfekle düzenek yaptı. Tüfeğin tetiğini de kapının koluna ayarladı. Kola basıldığı an tetik çekilecek, kendisi de namlunun karşısında durup pompalı tüfekten çıkan fişek ile hayatını kaybedecekti. Bunalıma giren genç, bu planını gece devreye soktu.

KAPIYI AÇINCA OLANLAR OLDU

Geçen cumartesi sabahı resim öğretmeni olan ve oturdukları apartmanın altında atölyesi bulunan anne Hülya Görür, eşiyle birlikte İstanbul'a gitmek için hazırlık yaptı. Bir süre sonrada oğlunu kaldırmak için odanın kapı koluna bastığı an tüfek sesi duydu. Oğlu tarafından hazırlanan düzeneğin harekete geçmesiyle ateş alan pompalı tüfekten çıkan fişek, Emre Görür'ün başına isabet etti. Anne kapıyı tamamen açtığında oğlunu kanlar içinde gördü.

SAVCILIK ANNEYİ GÖZALTINA ALMADI

Savcılık, düzeneği gencin kurması ve intiharı amaçlamasından dolayı anneye gözaltı kararı vermedi.


Kapı koluna kurduğu düzenekle annesine kendini öldürttü!


Haberin Devamı