Gündem Annesini döven babasına kurşun yağdırdı

Annesini döven babasına kurşun yağdırdı

Paylaş
Annesini döven babasına kurşun yağdırdı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde 11 yaşındaki S.Ç., kendisini, annesini ve kızkardeşini sürekli dövdüğü gerekçesiyle babasına tabancayla kurşun yağdırdı

Olay, önceki gün Birecik’e bağlı Mengelli Köyü’nde meydana geldi. Aile içinde çıkan bir tartışma sırasında evde bulunan ruhsatlı tabancayı alan S.Ç., iddiaya göre muhtar babasına peş peşe ateş etmeye başladı.

Muhtar Metin Ç., bacaklarına ve koluna isabet eden 7 kurşunla yaralandı. Silah sesleri üzerine eve gelen köy sakinleri, kanlar içerisinde buldukları muhtar Metin Ç.’yi otomobille Birecik Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Muhtar burada yapılan müdahale sonrası Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, jandarma da köye giderek inceleme başlattı. Aile bireylerini sorgulayan jandarma, olayı gerçekleştirdiği belirtilen küçük çocuğun psikolog nezaretinde ifadesini aldı.

Babasının kendisi, annesi ve kızkardeşini sürekli dövdüğünü iddia eden S.Ç., “Babam bizi hep dövüyordu. Sabah yine bizleri dövmeye başlayınca dayanamadım ve odada bulunan tabanca ile babama ateş ettim. Bizi dövmesin diye ateş ettim ama babamın vurulduğunu görünce de çok korktum” dedi.

S.Ç., yaşı küçük olduğu gerekçesiyle savcılık talimatıyla yakınlarına teslim edildi. Tedavisi süren muhtarın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Şanlıurfa/DHA