Türkiye (Son Dakika) Annesinin boğazını keserek öldürdü 'Vahiy geldi' dedi

Annesinin boğazını keserek öldürdü 'Vahiy geldi' dedi

Paylaş
Annesinin boğazını keserek öldürdü 'Vahiy geldi' dedi

Balıkesir'de psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 41 yaşındaki Ahmet Erkan, annesi Münevver Erkan’ı boğazını keserek öldürdü. Jandarma ekiplerince bir akaryakıt istasyonunda yakalanıp gözaltına alınan Ahmet Erkan'ın başında sarık olduğu ve 'Vahiy geldi, ilahi adalet' dediği bildirildi

İddiaya göre psikolojik tedavi gördüğü bildirilen Ahmet Erkan,akşam saatlerinde geldiği evde birlikte yaşadığı annesi Münevver Erkan ile tartışmaya başladı. Bu sırasında fırsat bulup Bursa'da yaşayan kızını telefonla arayan Münevver Erkan, "Bu gece beni kesecek" dedi. Bu telefon görüşmesinin ardından Ahmet Erkan, annesinin boğazını keserek öldürdü.



CESEDİNİ BURSA'DAN GELEN KIZI BULDU

Cinayetin ardından üzerini değiştiren işsiz ve bekar olan Ahmet Erkan, ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Aksakal Mahallesi’nde bir arkadaşının çalıştığı Akaryakıt İstasyonu’na gitti. Kadının cesedi ise tartışma sırasında telefon açtığı Bursa'dan gelen kızı tarafından bulundu.

'VAHİY GELDİ, İLAHİ ADALET'

Yürütülen soruşturma sonucu akaryakıt istasyonunda olduğu tespit edilen Ahmet Erkan, polis tarafından gözaltına alındı. Başında sarık ve elinde Kuran-ı Kerim olduğu halde jandarma tarafından gözaltına alınan Ahmet Erkan’ın görevlilere "Vahiy geldi, ilahi adalet" dediği bildirildi.

Anne katili Ahmet Erkan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevi’ne konuldu.

Haberin Devamı