Gündem Annesiyle tartıştı, 4'üncü kattan atladı

Annesiyle tartıştı, 4'üncü kattan atladı

Paylaş
Annesiyle tartıştı, 4'üncü kattan atladı

Annesiyle tartıştı, 4'üncü kattan atladı

Konya’da alkol aldıktan sonra telefonla aradığı annesiyle tartışan 32 yaşındaki Demet Arslan, 4'üncü kattaki evinin balkonundan atladı. Genç kadın, balkondan atladığını öğrenerek aşağıya koşan oğlu 17 yaşındaki Onurhan Şimşek’in kolları arasında can verdi.

Haberin Devamı

Olay, Merkez Selçuklu İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Sevgilisi 35 yaşındaki N.Ç. ile birlikte yaşayan 32 yaşındaki Demet Arslan, iddiaya göre döndüncü kattaki evinin balkonunda alkol alırken cep telefonu ile Kayseri’de yaşayan annesi 52 yaşındaki Safinaz Arslan’ı aradı. Belirlenemeyen bir nedenle annesiyle tartışmaya başlayan Demet Arslan iddaya göre cep telefonunu kapattıktan sonra balkondan atladı. Oturma odasında otururken çığlık seslerini duyan N.Ç. balkona çıkıp aşağıya baktığında sevgilisi Demet Arslan’ın kanlar içinde yerde yattığını gördü.

OĞLU AŞAĞIYA KOŞTU

Bu sırada odasında uyuyan Demet Arslan’ın oğlu 17 yaşındaki Onurhan Şimşek’e annesinin balkondan atladığını söyledi. Şimşek, durumu 112 acil sağlık ekiplerine bildirdikten sonra annesinin yanına koştu ve kollarının arasına alarak ambulansın gelmesini bekledi. İhbardan yaklaşık 5 dakika sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenede, Demet Arslan’ın ölmüş olduğu belirlendi. Arslan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Demet Arslan’ın yaklaşık 15 yıl önce eşinden boşandığı belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İhsan YALÇIN/KONYA, (DHA)

Haberin Devamı