Spor Anonsçudan şok iddia

Anonsçudan şok iddia

Paylaş
Anonsçudan şok iddia

Statta yanlış anons yaparak Fenerbahçe'yi bir an için sevindiren Hakan Bingün'ün savunması...

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu dramatik bir şekilde Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'de, Trabzonspor maçında yaşananların baş aktörü olarak gündeme gelen stat anonsçusu Hakan Bingül, NTV Spor'a konuştu.

Haberin Devamı

'90+' programına telefonla bağlanan Bingül, maçın son dakikalarında yaşanan olayları ve yaptığı yanlış anonsun gerekçesini anlattı.

Ercan Taner, Sergen Yalçın ve Mehmet Demirkol’un sorularını yanıtlayan Bingül, yaşananları şöyle aktardı:

'KENDİM DE TARAFTAR GİBİ SEVİNDİM'

"92. dakikada ilk önce Telekom tribününde ayaklanma oldu. Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 olduğu söylendi. Ben 4. hakemin olduğu yerin arkasındaydım. Bizim 1907 tribününde de uğultu başladı. Herkes maçın 2-2 olduğunu söylüyordu. Ben de o anda TFF görevlisine doğru yöneldim. 'Bursa maçı 2-2 olmuş' dedim, o da bana 'Ben de öyle haber aldım' dedi. Emin olmak istedim, tekrar sorduğumda '2-2 olmuş evet' dedi. Ondan dolayı ben de öyle bir anons yaptım."

Haberin Devamı

Bingül kendisinin de bir süre taraftar gibi sevindiğini belirterek, bilginin yanlış olduğu haberi gelince anonsu düzeltmek zorunda kaldığını söyledi.

Hakan Bingül, gazetelerde çıkan haberleri de yalanlayarak, "Anonsu yönetimin yaptırdığı ve Aziz Yıldırım’ın beni dövdüğü yolunda çıkan haberler kesinlikle yalan. Aziz Yıldırım bugüne kadar bana kötü bir söz dahi söylememiştir" dedi.