Türkiye (Son Dakika) Antalya'da bahçe kazısında göçük: 2 kişi toprak altında kaldı

Antalya'da bahçe kazısında göçük: 2 kişi toprak altında kaldı

Paylaş
Antalya'da bahçe kazısında göçük: 2 kişi toprak altında kaldı

Antalya'da bahçede kazı yapıldığı sırada göçük meydana geldi

Elmalı´ya bağlı Bayralar Mahallesi´nde Şaban Şener, Eşref Malbant ve adı henüz öğrenilemeyen oğlu, Y.Y.´ye ait bahçede kazma ve kürekle kazı yaparken, saat 22.00 sıralarında göçük meydana geldi. Şaban Şener ve Eşref Malbant üzerlerine yığılan toprağın altında kalırken Malbant´ın oğlu ise beline bağlı ipe tutunarak kuyudan çıkmayı başardı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Elmalı Belediyesi´ne bağlı iş makineleriyle jandarma ekipleri bölgeye gelerek göçük altında kalan 2 kişinin kurtarılması için çalışma başlattı. Olay yerine gelen Kaymakam Gürbüz Saltaş ve Belediye Başkanı Ak Partili Ümit Öztekin de çalışmaları takip etti.


DERİNLİK 10 METRE


Yaklaşık 10 metre derinlikde toprak altında olduğu belirtilen Şaban Şener ile Eşref Malbant´a ulaşmak için ekiplerin çalışması sürüyor. Şener ile Malbant´ın aşağı indiği belirtilen iki ayrı ipin uçlarının kuyunun yanındaki ağaca bağlı olduğu görüldü. Ekipler halatın ucunda olduğu tahmin edilen Şener ve Malbant´a ulaşmaya çalışıyor.

Haberin Devamı