Türkiye (Son Dakika) Antalya'da kirli çamaşır sepetinden servet çıktı

Antalya'da kirli çamaşır sepetinden servet çıktı

Paylaş
Antalya'da kirli çamaşır sepetinden servet çıktı

Antalya polisi, FETÖ/PDY’nin Kütahya parası kasası olan ile kirli çamaşır sepetine gizlenmiş 176 bin 425 TL, 36 bin 151 dolar ile 4 bin 365 Euro para ele geçirdi. Operasyonlarda, aralarında FETÖ’nün Manisa askerlerden sorumlu il abisi ile Kütahya parası kasasının da bulunduğu 6 kişiyi gözaltına aldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY’nin “Gaybubet” evleri olarak bilinen evlerde bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Antalya, Manisa, Kütahya, Burdur ve Uşak illerinde FETÖ/PDY örgüt adına faaliyet gösteren şüphelilerin Antalya merkezde bulunduğu bilgisi üzerine 7 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipleri, aralarında Manisa askerlerden sorumlu il abisi Hüseyin K., Kütahya para kasası Mustafa Ö. ile, Erhan G., Fatma T., Erkan K. ve Fatma K.’yı gözaltına aldı. Yapılan aramada, Kütahya para kasası Mustafa Ö.’nün banyosunda bulunan yaptıkları aramada, kirli çamaşır sepetine gizlenmiş 176 bin 425, TL, 36 bin 151, dolar ile 4 bin 365 Euro para ele geçirdi.

Gözaltına alınan 6 şüpheli sorgulanmak üzere Emniyete götürülürken, aramada 3 adet sahte kimlik ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Haberin Devamı