Gündem Antalya sapığı yakalandı

Antalya sapığı yakalandı

Paylaş
Antalya sapığı yakalandı

Antalya sapığı yakalandı

Antalya'da hırsızlık için girdiği 5 ayrı evde, yalnız yaşayan 3 kadına tecavüz ettiği, 1 kadına oral seks yaptırdığı, 1 kadını da taciz ettiği ileri sürülen 33 yaşındaki Fatih Koçak, polis tarafından yakalandı. Gasp suçundan girdiği cezaevinden 6 ay önce tahliye olduğu belirlenen Koçak, suçlamaları kabul etmedi.

Haberin Devamı

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son 3 ayda kentin değişik bölgelerinde hırsızlık amacıyla girdiği 5 evde yalnız olan 3 kadına tecavüz ve tacizle suçlanan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, hırsızlık ve tecavüz olaylarının yaşandığı evlerde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekiplerinin evlerde ele geçirdiği sperm, kan, tükürük örnekleri ile parmak izleri büyük bir titizlikle toplandı.

Olaylara karışan kişinin İstanbul'da gasp suçundan cezaevine giren ve 6 ay önce tahliye olan Fatih Koçak olduğu belirlendi. İsimleri açıklanmayan kadınlar, şüphelinin kendilerine gösterilen fotoğrafını teşhis etti. Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada Aksu İlçesi'nde bir gıda firmasında şoför olarak çalıştığı belirlenen Koçak'ı yakalayarak gözaltına aldı.
Mağdur 4 kadın, şüpheli Koçak'ı teşhis etti. Suçlamaları kabul etmeyen Fatih Koçak, polisteki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi.

Haberin Devamı

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)