Spor Antalya'da Fenerbahçe 'Sow'

Antalya'da Fenerbahçe 'Sow'

Paylaş
Antalya'da Fenerbahçe 'Sow'

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Antalya deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, rakibini Moussa Sow'un son dakika golüyle 2-1 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'in ilk golünü 5. dakikada Webo kaydetti, Antalya adına ise ağları sarsan isim Lamine Diarra oldu. Öte yandan Fenerbahçe, son 5 deplasmanın 4'ünde galibiyeti 90'da attığı golle buldu

Fenerbahçe, baskılı başladığı mücadelede golü erken buldu. Sol kanattan bindirme yapan Gökhan Gönül'ün pasında Pierre Webo, bekletmeden vurdu ve ağları havalandırdı. Sarı-Lacivertliler, bu golle 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında da etkili oynayan Fenerbahçe, 44'te kalesinde beklenmedik bir golü gördü. Altı pas üzerinde yaşanan karambolde top Lamine Diarra'nın önünde kaldı. Senegalli golcünün tek vuruşuyla mücadeleye eşitlik geldi.

Bu gol, aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. Takımlar, soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıya her iki takım da aynı 11'le başladı. Fenerbahçe, 63. dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Savunmanın markajında kaleciyle karşı karşıya kalan Pierre Webo, müsait pozisyonda oldukça cılız bir vuruş yaptı. Kaleci Hakan Arıkan topa sahip oldu. Mücadelede son dakikalara girilirken Antalyaspor, savunmayı 2'ye 1 yakaladı. Tita, Diarra'nın gönderdiği topta Volkan'la karşı karşıya kaldı. Tita'nın çaprazdan çektiği sert şutu Volkan kornere çeldi. Bu pozisyonun hemen ardından savunmayı yine eksik yakalan Antalyasporlular, bir kez daha net gol fırsatından yararlanamadı.

Sarı-Lacivertliler, 90'da Moussa Sow'la skoru 2-1'e getirdi. Senegalli golcü, penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşla karşılaşmanın skorunu belirledi.

Haberin Devamı