Spor Antalya'da 'Fırtına' var!

Antalya'da 'Fırtına' var!

Paylaş
Antalya'da 'Fırtına' var!

Bir tarafta galibiyet özlemine son vermek isteyen Trabzonspor; diğer tarafta ise 4'te 4 yapıp, galibiyet serisini 5 maça çıkartmayı planlayan Antalyaspor

Trabzonspor, Beşiktaş beraberliğinin ardından geçtiğimiz hafta sahasında Bursaspor’a 1-0 yenilerek düşüşe geçti. Zirveden yavaş yavaş uzaklaşan Bordo-Mavililer, bu sezon hiç başaramadıkları ‘galibiyet serisi’ni başlatmak için Antalyaspor maçına kilitlendi. Şenol Güneş, hafta boyunca öğrencilerine bu maçın önemini ve rakibin ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu anlattı. Deneyimli çalıştırıcıyı bu maç öncesinde eksikler kadar, takımının deplasmandaki kötü performansı da düşündürüyor. Bordo-
Mavililer, dış sahadaki son galibiyetini 4 Mart’ta Beşiktaş karşısında 2-1’lik skorla almıştı. Bu akşam 8 aylık hasreti bitirmek istiyorlar. Antalya’da yüzler gülüyor Sezonun flaş takımı Antalyaspor, 9. hafta sonunda Galatasaray’la birlikte zirveyi paylaştı. Geçtiğimiz sezon son anda ligde kalan Kırmızı-Beyazlılar için bu sezon rüya gibi geçiyor. Şükrü Saracoğlu’nda alınan 3-1’lik Fenerbahçe galibiyeti, bu başarının tesadüf olmadığını gösterdi. Mehmet Özdilek ve öğrencilerinin morali, rakiplerinin aksine çok yüksek. Bu da ev sahibi adına önemli bir artı. Antalyaspor’un tek hedefi, Trabzonspor’u da evine puansız gönderip zirveye ortak olmaya devam etmek.

Muhtemel 11'ler:
Antalyaspor: Hakan, Koray, Musa (Emre), Deniz, Ergün, Tita, İbrahim, Uğur, Aisatti, Isaac, Diarra
Trabzonspor: Onur, Serkan, Giray, Bamba (S), Emerson, Yasin, Zokora (S), Adrian (Soner), Olcan, Emre, Janko

Antalya’da son dakika
Antalyaspor’da, zorlu maç öncesinde hiçbir eksik olmaması Mehmet Özdilek’in yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyen takımın önemli isimlerinden Uğur İnceman bu hafta dönüyor. Ayrıca uzun süredir sakat olduğu için görev yapamayan Emre Güngör de iyileşti. Mehmet Özdilek’in en büyük sıkıntısı, savunmanın göbeğinde Emre ile son haftaların formda ismi Musa Nizam arasında karar vermek olacak.

Trabzon’da son dakika
Bordo-Mavili ekip, bu sezon sakatlıklar kadar futbolcuların hastalanmaları nedeniyle de birçok maçta sıkıntı yaşadı. Son olarak Marek Sapara, ağır gribal enfeksiyon geçirdiği için Antalya’ya götürülmedi. Şenol Güneş’in, Slovak futbolcunun yerine bir sürpriz yaparak Adrian’ı oynatabileceği öğrenildi. Videoton maçında kolu çatlayan Giray Kaçar ise uzun bir aranın ardından formasına kavuşacak ve cezalı olan Mustafa Yumlu’nun yerine görev yapacak.

Haberin Devamı