Gündem Antalya'da grup seks ve tecavüz

Antalya'da grup seks ve tecavüz

Paylaş
Antalya'da grup seks ve tecavüz

Antalya'da polise başvuran Ukrayna uyruklu Türk vatandaşı 29 yaşındaki Mari D., diskoda tanıştığı iki kişinin kendisine tecavüz ederek grup seks yaptığını söyledi

Muratpaşa İlçesi’ndeki bir diskoda meydana gelen olayda, Ukrayna uyruklu Türk vatandaşı Mari D. eğlenmek için diskoya gitti.

Burada gece yarısına kadar eğlenen kadın, 35 yaşındaki S.C. ve 37 yaşındaki A.G. ile tanıştı. Bir süre yeni tanıştığı erkeklerle dans eden Mari D., daha sonra evine gitmek üzere diskodan ayrıldı.

İddiaya göre kadının ardından çıkan S.C. ve A.G., Mari D.’ye kendisini evine bırakabileceklerini söyledi. Bu teklifi kabul edip yeni tanıştığı iki erkeğin otomobiline binen kadın, şüphelilerin aynı semtteki evine götürüldüğünü ve burada tecavüz edilip grup sekse zorlandığını iddia etti.

Sabaha karşı evden çıkararak otomobille Güzeloba Mahallesi’nde yol kenarında indirildiğini belirten Mari D., polise başvurdu. Tecavüzcülerden şikayetçi olan kadın, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği’nde ifade verdi.

Polis, S.C. ve A.G.’yi saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldı. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Soner KOCAER/DHA