Gündem Antalyalı kızlar sır oldu

Antalyalı kızlar sır oldu

Paylaş
Antalyalı kızlar sır oldu

Antalya'da aynı mahallede oturan ve dün akşam saatlerinde markete gitmek üzere evlerinden ayrılan Meryem Ecer ve yaşıtı Suzan Varol'dan haber alınamıyor

Kepez İlçesi’ne bağlı Habipler Mahallesi’nde aileleriyle birlikte oturan Meryem Ecer ve Suzan Varol, aynı dakikalarda evlerinden "Markete gidiyorum" diye çıktı.

Yaklaşık 500 metre ilerideki markete gitmek üzere yola çıkan kızlardan bir daha haber alınamadı. Polise kayıp başvurusunda bulunan aileleri, kızlarının hayatlarından endişe ettiklerini bildirdi.

Meryem Ecer’in babası Selman Ecer, "Kızım annesine markete gideceğini söyleyerek çıkmış. Aynı sokaktaki arkadaşı Suzan Varol ile buluşmuş ve markete doğru yürümeye başlamışlar. Gidiyoruz dedikleri markete de hiç gitmemişler" dedi.

Kızların başına kötü bir şey gelmesinden korktuklarını ve kaçırılmış olabileceklerini söyleyen baba Ecer, kızının kısa bir süre fide firmasında Suzan Varol ile birlikte çalıştığını, sonra işten ayrıldığını söyledi.

Selman Ecer, "Ne olur kızlarımız bulunsun. Hayatlarından endişe ediyoruz. Sevdiği biri olsa kızım bana söylerdi. Ben de buna izin verirdim" diye konuştu.

Suzan Varol’un ağabeyi Azad Varol ise "Kardeşimin hiçbir problemi yoktu. Telefonları yanlarında ama kapalı. Başlarına bir şey gelmese bizi ararlardı" dedi.

Polis, iki genç kızı bulmak için çalışma başlattı.

Soner KOCAER/DHA