Spor Antalyaspor'dan Samuel Eto'o açıklaması

Antalyaspor'dan Samuel Eto'o açıklaması

Paylaş
Antalyaspor'dan Samuel Eto'o açıklaması

Antalyaspor Kulübü, Samuel Eto'o'nun transferiyle ilgili herhangi bir teklif alınmadığını duyurdu

Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Samuel Eto'o ile ilgili Antalyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Samuel Eto'o ile ilgili basında yer alan transfer haberleri gerçekleri yansıtmamaktadır." ifadeleri yer aldı.

ÇAMLIBAY DA İDDİALARI YALANLADI


Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'nin Eto'o ile anlaştığı yönündeki iddialar hakkında, "Benim haberim, bilgim yok. Eto'o ile dün görüştüm, 'Böyle bir şey yok' dedi. Yönetim de 'Yok' dedi. Daha önce de bir görüşme olmadı" dedi.

Fenerbahçe'nin Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o ile anlaştığı iddialarına ilişkin kırmızı beyazlı kulübün teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Benim bilgim, haberim yok" açıklamasını yaptı.

'BÖYLE BİR ŞEY YOK'


Avusturya'nın Salzburg kentinde yeni sezon hazırlıklarına sürdüren kırmızı beyazlıların teknik direktörü Çalımbay, dün Eto'o ile görüştüğünü ve yıldız futbolcunun transfer söylentilerine "Böyle bir şey yok" dediğini belirtti.

Transfer söylentileri hakkında yönetimle de görüştüğünü anlatan Çalımbay, "Benim haberim, bilgim yok. Eto'o ile dün görüştüm, 'Böyle bir şey yok' dedi. Yönetim de 'yok' dedi. Daha önce de görüşme olmadı. Böyle bir şey yok" diye konuştu.

Haberin Devamı