Spor Antalyaspor, Trabzonspor'u konuk ediyor

Antalyaspor, Trabzonspor'u konuk ediyor

Paylaş
Antalyaspor, Trabzonspor'u konuk ediyor

Bordo-Mavililer Ziraat Türkiye Kupası 2. maçında Antalyaspor'la deplasmanda kozlarını paylaşacak

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’ndaki ikinci sınavını bugün Antalyaspor karşısında verecek. Antalya’da 29 Aralık’tan bu yana ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibi, kupa maçıyla ikinci yarıya başlangıç yapacak. Kupadaki grup maçları serüvenine evindeki Eskişehirspor galibiyetiyle başlayan Bordo-Mavililer’in bu maç için de tek düşüncesi galibiyet... İlk maçta Eskişehir karşısında Adrian ve Halil Altıntop’un attığı gollerle zafere uzanan Fırtına, bu kez Süper Lig’in bu sezonki tartışmasız en flaş takımlarından Antalyaspor karşısında galibiyet arayacak.

AVANTAJ PEŞİNDE


Şenol Güneş’in öğrencileri deplasmanda oynayacağı maçta galip gelerek grupta avantaj elde etmeye çalışacak. Saat 20.30’da başlayacak olan 90 dakikayı Hüseyin Göçek yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER:

Antalyaspor: Hakan, Koray, Emre, Deniz, Ergün, Murat, Aissati, Uğur, Tita, Isaac, Diarra

Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Celustka, Emerson, Halil, Soner, Adrian, Sapara, Olcan, Janko

ANTALYA'DA SON DAKİKA

İlk yarının son haftasında ertelenen Akhisar Belediyespor maçını kaybederek moral yitiren Antalyaspor, teselliyi kupada bulmak istiyor. Akdeniz ekibinde Ömer Şişmanoğlu, İbrahim Dağaşan ve Petr Janda sakatlıkları nedeniyle bu zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakacak. Cezalı oyuncusu bulunmayan Kırmızı-Beyazlılar Mersin karşısında kupada aldıkları 5-0’lık galibiyeti de taçlandırmak içi mücadele edecek.

TRABZON'DA SON DAKİKA

Karadeniz Fırtınası’nda kupa sınavı öncesinde kadro sıkıntısı yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, Zokora, Bamba ve Giray’ın yokluğunda ideal 11’i bulma konusunda sıkıntı yaşarken, deneyimli çalıştırıcının forvette Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında bir gol atan Marc Janko’ya görev vereceği kaydedildi. Sezon başından bu yana beklenen performansı bir türlü gösteremeyen golcü oyuncunun bu maçta patlama yapması bekleniyor.

Fanatik

Haberin Devamı