Futbol Antalyaspor'a Vainqueur'dan şok haber!
Paylaş
Antalyaspor'a Vainqueur'dan şok haber!

Mali açıdan zor günler geçiren ve futbolculara ödeme yapmakta zorlanan Antalyaspor’da William Vainqueur şoku yaşanıyor. Fransız futbolcu, alacakları ödenmemesi gerekçesiyle bu sezon ikinci kez sözleşmesini tek taraflı fesih ederek serbest kaldı.

Mali anlamda tarihinin en zor dönemini geçiren Antalyaspor’da futbolcular resmen kazan kaldırdı. Sezon içerisinde alacakları ödenmemesi gerekçesiyle antrenman boykotuna da giden futbolcular, takımda kalmaya sıcak bakmazken, ilk şok satılarak bonservis bedeli beklenen Fransız futbolcu William Vainqueur’dan geldi. 3 maaş ve 3 prim alacağı bulunan futbolcular arasında yer alan başarılı futbolcu, sözleşmesini tek taraflı fesih etme hakkını elde ederek serbest kaldı. Gelecek sezon Antalyaspor’da kalmayı düşünmeyen başarılı futbolcu için Avrupa’dan 4-5 kulübün transfer için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

DİĞER FUTBOLCULAR DA RAHATSIZ

Antalyaspor’da forma giyen diğer futbolcuların da Vainqueur gibi alacaklarının ödenmemesi sebebiyle rahatsız olduğu ve takımdan ayrılmayı düşündüğü de gelen haberler arasında yer aldı. Kırmızı-Beyazlı yönetimin, Mayıs sonunda tüm alacakların ödeneceği sözünü verdiği, ancak bu sözün tutulamayacağını futbolculara duyurduğu ifade edildi.

DEVRE ARASINDA DA SERBEST KALMIŞTI

Fransız futbolcu, devre arası transfer döneminde de alacakları gerekçesiyle sözleşmesini fesih hakkını elde etmişti. Transfer sezonunun kapanmasına dakikalar kala bu hakkını kullanmaktan vazgeçirilen Vainqueur’ün, Galatasaray’ın kapısından döndüğü de gelen haberler arasında yer aldı. (Ajansspor)