Spor Antrenmanların en hızlısı Button

Antrenmanların en hızlısı Button

Paylaş
Antrenmanların en hızlısı Button

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si bugün yapılan iki antrenman turuyla başlarken, günün en hızlısı, McLaren Mercedes'ten Jenson Button oldu

Geçen yılki yarışta İstanbul Park’ta birincilik kürsüsüne çıkan Button, ikinci antrenman turlarında yaptığı 1.28.280’lik derecesiyle günün en hızlısı olurken, Red Bull Racing pilotlarından Mark Webber ikinci, Sebastian Vettel ise üçüncü sırayı elde etti.

Mark Webber 1.28.378, Sebastian Vettel de 1.28.590’lık derecelerini ikinci antrenman turlarında yaptı.

BUTTON 312 KİLOMETRE HIZA ULAŞTI

Jenson Button, aynı zamanda bugün en yüksek hıza çıkan pilot da oldu. İlk antrenman turunda 312 kilometre hıza ulaşan Button, ikinci antrenman turunda da 311.8 kilometre hız yaptı ve günün en yüksek hıza çıkan pilotu olarak dikkat çekti.

MASSA KAYIPLARDA

İstanbul Park’ta yapılan 5 yarışın 3’ünde birinciliği bulunan Brezilyalı Felipe Massa, bugünkü antrenman turlarında beklenen performansını gösteremedi.

İlk antrenman turlarında en iyi 13. dereceyi yapabilen Ferrari pilotu, ikinci antrenman turlarında ise 10. sırada yer aldı.

SIRALAMA TURLARI YARIN 14.00’TE

Formula 1 Türkiye Grand Prix’sinde sıralama turları yarın saat 14.00’te İstanbul Park Pisti’nde yapılacak.

Formula 1 pilotları yarın saat 11.00’de üçüncü antrenman turlarını atacak, öğleden sonra ise sıralama turlarına çıkacak. Sıralama turları TRT 1’den naklen yayınlanacak.

ANTRENMAN TURLARINA İLGİ YOK

Formula 1 Türkiye Grand Prix’sinde bugünkü antrenman turlarına sporseverler ilgi göstermedi. Az sayıda sporsever antrenman turlarını izlerken, hafta sonunda seyirci sayısının artması bekleniyor.

McLaren Mercedes’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton 1.28.653’lük tur zamanı ile ilk antrenman turlarını ilk sırada tamamlarken, takım arkadaşı ve vatandaşı Jenson Button ise 1.29.615 ile ikinci sırada yer aldı.

2

Haberin Devamı