Eğitim - Kariyer AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? 10 gün mü kaldı?

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? 10 gün mü kaldı?

Paylaş
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? 10 gün mü kaldı?

AÖF sınav sonuçları  ne zama açıklanacak? AÖF Bahar dönemi ara sınavı 14 - 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. Soru ve cevapların açıklanmasının ardından AÖF sınav sonuçlarının ilan edilmesi bekleniyor.

Şimdi herkesin merak ettiği soru: AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sonuçları için geri sayım başladı. 14 Nisan - 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen AÖF bahar dönemi ara sınavının soru ve cevapları geçen gün yayımlandı. Bu gelişmenin ardından AÖF sonuçları için de heyecanlı bekleyiş başladı.

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sonuçları her sınav sonrası olduğu gibi en geç 20 gün içerisinde açıklanıyor. Geçen hafta gerçekleşen sınavı baz aldığımızda sınavların açıklanamasına 10 gün gibi kısa bir süre kaldı.

BAHAR DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV TARİHLERİ DEĞİŞTİ

Anadolu Üniversitesi bahar dönemi dönem sonu sınav tarihleri için duyuru yaptı. Yapılan açaıklamada "Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır." denildi.




















Haberin Devamı