Türkiye (Son Dakika) Aort damarı patlayan doktora son görev

Aort damarı patlayan doktora son görev

Paylaş
Aort damarı patlayan doktora son görev

Denizli'nin önde gelen kalp doktorlarından Murat Alten evinde dinlenirken aort damarı patladı. Hayatını kaybeden doktor Alten bugün son yolculuğuna uğurlandı

Denizli’de, yıllardır kalp doktoru olarak görev yapan ve aort damarının patlaması sonucu hayatını kaybeden Murat Alten için başhekim olarak görev yaptığı hastanede tören yapıldı. Törende gözyaşları sel olurken, eşi Meral Alten de yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Haberin Devamı

AORT DAMARI PATLADI

Kalp ve Damar Cerrahı Dr. Murat Alten (63), uzun yıllar Denizli Devlet Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra Özel Sağlık Hastanesi'nde başhekim olarak görev yapmaya başladı. Girdiği kalp ameliyatlarındaki başarısıyla adından söz ettiren Alten, evinde dinlendiği sırada aort damarının patlamasıyla hayatını kaybederken, Alten’in yakınları üzüntüye boğuldu.

TÖREN DÜZENLENDİ

Kalp ve Damar Cerrahı Dr. Murat Alten için sabah saatlerinde başhekim olarak görev yaptığı Özel Sağlık Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene çeşitli hastanelerin sahipleri, başhekimler, Denizli Tabip Odası Başkanı Gökhan Önem, Bozkurt ilçesi belediye başkanı Birsen Çelik, Özel Sağlık Hastanesi Sahibi Op.Dr. Rıdvan Erdemir, Alten’in yakınları ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Haberin Devamı

"EN GERGİN TOPLANTIDA FIKRA ANLATIRDI"

Özel Sağlık Hastanesi Sahibi Op. Dr. Rıdvan Erdemir törende yaptığı konuşmada, "Çok değerli bir dostumu kaybettim. Binlerce hastaya şifa verdi. Herkesin sevdiği bir insandı. En gergin toplantıda bile bir fıkra anlatıp ortamı yumuşatırdı. Dört ay önce başhekim olarak geldi ancak çok kısa sürdü. Tüm sevenleri olarak onu içimizde yaşatacağız. Onun öldüğüne inanamıyorum. Her an o sarı çantasıyla bana fıkra anlatacağını düşünüyorum. Hakkımız yoktur ama yine de helal olsun. Sen de hakkını helal et" dedi.

Konuşmaların ardından Murat Alten için dua edilirken, Murat Alten’in eşi ve çocukları yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Cenaze daha sonra Ulu Cami’ye götürülerek, burada kılınan cenaze namazının ardından Gümüşler Mezarlığında defnedildi.

Tabutunu doktorlar omuzladı