Bilim - Teknoloji Apple 9.7 inçlik yeni iPad modelini tanıttı
Paylaş
Apple 9.7 inçlik yeni iPad modelini tanıttı

Teknoloji gündemini bir süredir meşgul eden Appe’ın yeni tableti sonunda su yüzüne çıktı. Apple 9.7 inçlik yeni iPad modelini sonunda tanıttı

Son günlerde teknoloji gündemini yoğun olarak meşgul eden konulardan birisi de Apple’ın tanıtacağı yeni tablet modeliydi. Apple bahse konu 3 tablet modelinden birisini Apple Store’dan satışa sundu.

iPAD AIR 2'NİN AYNI TASARIMI


9.7 inç boyutunda bir ekrana sahip olan yeni iPad modeli, tasarım anlamında iPad Air 2 ile temel benzerlikler içeriyor. Hatta yeni iPad’in iPad Air 2 ile birebir aynı tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz.

10 SAATLİK PİL ÖMRÜ


9.7 inç iPad modelini, benzeri diyebileceğimiz iPad Air 2’den ayıran en önemli özelliği ise içerisinde taşıdığı Apple A9 işlemcisi. 24 Mart’tan itibaren son kullanıcıya sunulacak olan tabletin pil ömrünün ise yaklaşık olarak 10 saat olduğu belirtilmiş. 8MP ana kameraya HD FaceTime destekli ön kameranın eşlik ettiği tabletteTouchID özelliği de bulunuyor. Cihazın RAM’i hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

1599 TL'DEN SATIŞA SUNULDU


Tabletin 32GB ve sadece Wi-Fi desteğine sahip olan modeli 1599 TL’den satışa sunulurken, çatıyı oluşturan 128GB hem Wi-Fi hem de hücresel veri desteği sunan modelin fiyatı ise 2.649 TL.


2017 SXSW Oyun Ödülerinin Kazananları Açıklandı

Haberin Devamı